Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
M

Macedon1um

Гостин
Да бе, ние да си ги платиме казните по 1500 еур, па после он со неговиот адвокатски тим ќе се суди ќе се тужи со години :icon_mrgr:
Јбг јајца не може да ти позајми, колку ти дал горниот толку. Ако Заев и Симовски решат со закани и по еднаш да ви го закачат ќе стегнете заби ќе издржите

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Ај изгледај го делот каде што објаснува што и како би била процедурата (еве ти директен линк со timestamp) и престани да тропаш глупости и да шириш паника и дезинформации.
Добар одговор или да сумирам, ќе глеаме да се влечка процедурата што поише, ќе се жалиме на сите инстанци и до тогаш ке падне власта, и кога еден убав сончев ден ќе дојде на левица на власт се ке ви опростиме
Автоматски споено мислење:

Јбг јајца не може да ти позајми
Он мене не може, ама ја тебе можам да ти ги позајмам. Дои земи ги

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ние да си ги платиме казните по 1500 еур
Бетер од татарскине ботови сте со Боди, сите теми ги усравте. Нема модератори да забришат по вас па мора игнор да користиме.

Само кажи ми пред да те ставам на игнор, Џогеру, како дојде до оваа 1500 евра сума?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ајде, разбирам дека си доаѓаат проблеми со староста, така да, ваму ви е темата
Тестостеронот ми е многу качен од нејадењето месо, резултатот еве го...навечер паѓа малку....еве сум супер. :angel:
Автоматски споено мислење:

Бетер од татарскине ботови сте со Боди, сите теми ги усравте. Нема модератори да забришат по вас па мора игнор да користиме.

Само кажи ми пред да те ставам на игнор, Џогеру, како дојде до оваа 1500 евра сума?
Worrying is betting against yourself.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858

Се додека се држам до правила нема зошто некој да ми брише мислења. Тоа што моите мислења не ти се допаѓаат е твој проблем, а не мој. Форум е, не мора сите да имаме унисоно мислење.

Ако нешто не ти одговара можеш да ме ингнорираш (како што кажа) или да го кажеш твојот став.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Му обраќам поише пажња на него зашто е вмровец. Ти не си мој тип. Не биди љубоморен за џабе.
А бе луд, да ми требаше пажња од тебе ќе ти пуштев мулти-култи филм у соживот.
Се додека се држам до правила нема зошто некој да ми брише мислења. Тоа што моите мислења не ти се допаѓаат е твој проблем, а не мој. Форум е, не мора сите да имаме унисоно мислење.

Ако нешто не ти одговара можеш да ме ингнорираш (како што кажа) или да го кажеш твојот став.
Џогер, ти кажаа да објасниш од кај ги извади тие 1500 евра. Чуму молчиш?
Не може да трескаш такви глупоштини и сеа да ќутиш. Па уште „се држел до правила“ лол.
Да не пресмета за „просечна“ 5 члена фамилија 5x300 хехе.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Можеби не си вулгарен како Боди, ама спамираш по темиве со небитни, и лажни работи колку да дефокусираш.

Иначе не ми одговори, како дојде до 1500 евра казна за непопишување? Ако веќе се лажеме со казни можеш барем да се држиш на оние 200-300 евра што ги најави владата за заплашување, а не да шириш вакви лаги.

Темава Левица е прилично нова, а веќе има 320к прегледи (2ра после Влада на РМ со 329к). Значи е една од најчитаните теми од членови и гости на подфорумов. Затоа пред да те ставам на игнор, би те замолил да не шириш лаги и страв кај посетителите.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.142
Поени од реакции
11.761
На апасиев ќе му требаат минимум 30 пратеника за такво нешто.
Yeah right :tvg:

И тоа ова е под услов албанските да сакаат да прават влада со Апасиев.
Чекај, сега ти „навиваш“ за албанциве или нешто Апасиев ти смета?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Добар одговор или да сумирам, ќе глеаме да се влечка процедурата што поише, ќе се жалиме на сите инстанци и до тогаш ке падне власта, и кога еден убав сончев ден ќе дојде на левица на власт се ке ви опростиме
Или слушаш само она што сакаш да го чуеш и толку си разбрал, или намерно сега пак шириш дезинформации. Апасиев убаво објасни дека по НИ ЕДЕН член не можат да те казнат ако не ги примиш дома, така што дури и таа "глоба" што би ти ја пишале, на суд паѓа затоа што во време на пандемија важат специјални закони кои се НАД ретардираниов закон за попис (ова го збори пред timestamp-от што го имам ставено).

Најубаво гледај го цел дел за пописот (почнува од овде), и врати се на темава.

И да објасниш од каде 1.500 евра казна.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Можеби не си вулгарен како Боди, ама спамираш по темиве со небитни, и лажни работи колку да дефокусираш.

Иначе не ми одговори, како дојде до 1500 евра казна за непопишување? Ако веќе се лажеме со казни можеш барем да се држиш на оние 200-300 евра што ги најави владата за заплашување, а не да шириш вакви лаги.

Темава Левица е прилично нова, а веќе има 320к прегледи (2ра после Влада на РМ со 329к). Значи е една од најчитаните теми од членови и гости на подфорумов. Затоа пред да те ставам на игнор, би те замолил да не шириш лаги и страв кај посетителите.
За лаги и манипулации обрати се кај че гевара од Велес. Он е тој што милува да лаже и манипулира, да му кажува на народот него што му одговара тоа што народ сака да го чуе. Се ви сервира во убаво спакувана обланда и народ само ја голта без џвакање.

Зошто бара помош од вмро? Нели вмро се партија што паѓа надоле и се нерелевантни? Ако се партија што тоне со гласови зошто вели дека само вмро треба да каже дека бојкотира и веднаш пропаѓа пописот?
Хипотетички, ако пописот пропадне ќе рече еве ради нашата акција пропадна, да не бевме ние немаше да пропадне. Ако пописот не пропадне ќе вели дека криви се вмро зошто не го повикале народот на бојкот.

Поставувам прашања, дискутирам и дебатирам. Јбг не му веруваме сите на лагите и манипулациите

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
За лаги и манипулации обрати се кај че гевара од Велес. Он е тој што милува да лаже и манипулира, да му кажува на народот него што му одговара тоа што народ сака да го чуе. Се ви сервира во убаво спакувана обланда и народ само ја голта без џвакање.

Зошто бара помош од вмро? Нели вмро се партија што паѓа надоле и се нерелевантни? Ако се партија што тоне со гласови зошто вели дека само вмро треба да каже дека бојкотира и веднаш пропаѓа пописот?
Хипотетички, ако пописот пропадне ќе рече еве ради нашата акција пропадна, да не бевме ние немаше да пропадне. Ако пописот не пропадне ќе вели дека криви се вмро зошто не го повикале народот на бојкот.

Поставувам прашања, дискутирам и дебатирам. Јбг не му веруваме сите на лагите и манипулациите
Ооо ти Северџану слеп... Апасиев е ЕДИНСТВЕНИОТ политичар што кога и да збори се повикува на устав, закони и деловници, за разлика од сите останати (освен Крмов) што вадат факти од газ. Кое е тоа негово манипулирање кога многу јасно кажа во интервјуто дека она со кое што се закануваат куртоните за бојкот е ПАРАДОКС?

Дека ВМРО тоне на сите им е јасно. Сè додека глупакон Мицковски е лидер ќе биде така, а на нивно место ќе се воздигнува Левица. Но факт е дека ВМРО сè уште има голем број поддржувачи, што ако партијата заземе став за бојкот - они ќе го следат. И толку ќе биде од пописот.

А ако пропадне пописот, невозможно е да се занемари учествтото на Левица затоа што они уште од старт повикуваат на бојкот.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428

Казната е 200-300е и тоа треба да се докаже на суд дека си одбил да се попишеш, значи они треба да докажат дека ти не си сакал, така да тие судски процеси ќе траат и траат.

Дај кажи дали ти се допаѓа методологијата и зошто ти се допаѓа (образложи).

Kajgana Shop

На врв Bottom