Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Зборам исклучиво од аспект - нанесување штета на и така оштетеното реноме на партијата.
Пошто ти си ја напуштил партијата она трпи огромна штета, затоа падна од власт.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.353
Поени од реакции
84.575
Пошто ти си ја напуштил партијата она трпи огромна штета, затоа падна од власт.
Ја кога ја напуштив партијата таа доживеа најголем подем кај народот. Со Груевски.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Не го гледав интервјуто на Апасиев. Прашање до тие што го гледале.

Дали директно повика на бојкот на пописот?

Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
И ти си во право, остана уште за овој лудак да гласаме..по се изгледа така и ке биде, друга опција немаме:toe:..луд, полуд, најлуд...ај да видиме кој ке биде тоталка.
изборот е помеѓу лудаци и лопови. Л вс Л.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Како и обично интервјуто на Апасиев ја разби шемата на СДСМ/ДПМНЕ, посебно во делот на пописот и какви се гомненици се спремни да прифатат за да се доберат до власт „нашиве“, веќе циркулираат видеа со главните поенти од интервјуто шо е одлично, само да изнајдат начин како тоа да допре до оние кои не користат нет за инфо и воглавно се базираат на ТВ, тоа ќе има екстра ефект.

Забелешка ми е само тоа на кој начин ја пласираше тезата дека ако ДПМНЕ повика на бојкот на пописот тој утредента би се одложил во најмала рака, имено со тоа шо кажа дека веројатно ќе мора ДПМНЕ да повика на бојкот поради притисок од јавноста, им остави маневарски простор со шо им креираше своевидно алиби, со шо во јавноста иако би повикале на бојкот, задкулисно би коленичеле пред меѓународен фактор дека морале тоа да го сторат за да не излезе ситуацијата од контрола со тоа шо би изгубиле уште повеќе контрола на терен, со шо би избегнале процесуирање на патриотските дела кои ги оставиле позади себе дури биле на власт како реваншизам.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Не го гледав интервјуто на Апасиев. Прашање до тие што го гледале.

Дали директно повика на бојкот на пописот?
Да, имаш и линк на нивната страна кој оди до:

Уште ДПМНЕ да повика на бојкот и пописот ќе пропадне.
Автоматски споено мислење:

Како и обично интервјуто на Апасиев ја разби шемата на СДСМ/ДПМНЕ, посебно во делот на пописот и какви се гомненици се спремни да прифатат за да се доберат до власт „нашиве“, веќе циркулираат видеа со главните поенти од интервјуто шо е одлично, само да изнајдат начин како тоа да допре до оние кои не користат нет за инфо и воглавно се базираат на ТВ, тоа ќе има екстра ефект.

Забелешка ми е само тоа на кој начин ја пласираше тезата дека ако ДПМНЕ повика на бојкот на пописот тој утредента би се одложил во најмала рака, имено со тоа шо кажа дека веројатно ќе мора ДПМНЕ да повика на бојкот поради притисок од јавноста, им остави маневарски простор со шо им креираше своевидно алиби, со шо во јавноста иако би повикале на бојкот, задкулисно би коленичеле пред меѓународен фактор дека морале тоа да го сторат за да не излезе ситуацијата од контрола со тоа шо би изгубиле уште повеќе контрола на терен, со шо би избегнале процесуирање на патриотските дела кои ги оставиле позади себе дури биле на власт како реваншизам.
Јас сум спремен да ги гласам ДПМНЕ на локални, нормално ако нема Левица кандидат или во втор круг, ако повикаат на бојкот.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
да ми го пушат куров
Мене ме боли кур
Ајде, разбирам дека си доаѓаат проблеми со староста, така да, ваму ви е темата

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ајде, разбирам дека си доаѓаат проблеми со староста, така да, ваму ви е темата
Ова како што знам е за ерекција,а во цитатите станува збор за орално задоволување и за болка

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Ова како што знам е за ерекција,а во цитатите станува збор за орално задоволување и за болка
А бе муабетот е дека многу ги спомнуваат, изглеа не функционираат...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.353
Поени од реакции
84.575
А бе муабетот е дека многу ги спомнуваат, изглеа не функционираат...
Му обраќам поише пажња на него зашто е вмровец. Ти не си мој тип. Не биди љубоморен за џабе.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Да бе, ние да си ги платиме казните по 1500 еур, па после он со неговиот адвокатски тим ќе се суди ќе се тужи со години :icon_mrgr:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Да бе, ние да си ги платиме казните по 1500 еур, па после он со неговиот адвокатски тим ќе се суди ќе се тужи со години :icon_mrgr:
Ај изгледај го делот каде што објаснува што и како би била процедурата (еве ти директен линк со timestamp) и престани да тропаш глупости и да шириш паника и дезинформации.

Kajgana Shop

На врв Bottom