Џ
Џонтра Волта
Гостин
Нека изгуби Интер од Сасуоло сеа... тролај го Горилас. ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Топка од своја половина не знаат да исфрлатШто се смееш на нив, си ја завршија работата.![]()
Коќе имаш тренер како Алегри и со публика ќе научишДа не се играа без публика натпреварите во Италија, никогаш немаше да дознаеме колку многу "ваи" и "даи" се изговараат, во просек, по утакмица.
Денес уште поголема тежина доби мудриов постИнтер - Сасуоло одложена заради 4 играчи заразени кај Интер.
Слободно дајте им ја титулата, уште отсега нема проблем, да не се мачиме до крај сите.
Со исто толку заразени играше Јувентус против Интер, па немаше никаков проблем тогаш, ама затоа сега не смее да се игра.
Друже да ни го кошташе гол мастеркласот на Артура ова беше најсрамниот потег на утакмицат. Чист простор пред него имаше што сакаше можеше да направи. Јасно ми е дека у днк му е да квичи, симулира да добива смешни пенали ама дури и за Јувентус премногу ќе беше ова да се свири.Ако де ете и да било глума, нека му даде жолт ама нека погледне во шеснаесетник е, во какви дебилни ситуации гледа Вар, сега не гледа, има некое правило или кур ми е двор ми е, сега ќе гледам, сега не.
Кај си бе сладоледџија брате.....ајде потсетине дали затоплува во Милано?Nisto strasno, slednata e nasa..
Ke zatopli, ne se sekiraj..Кај си бе сладоледџија брате.....ајде потсетине дали затоплува во Милано?![]()