Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Бујрум предлози. Секако сум филмоман и ќе ги погледнам ако сум пропуштил нешто добро.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.771
пред некој месец дојдов до наслов кој е ремек дело од ретро Б холивуд продукција. Филмот е тотално промашен во секој поглед, кадрите неверојатно исместени, глумата катастрофа, З'дар во најдобро издание. Акција, безпотребни експлозии, софт-порн сцени. Сето ова го прави филмот да посебен. Препорака за сите кои се вистински филмски уживатели.
сцена од филмот
Ја глеам такви. Овој ми е високо на листа на чекање. Еден од попознатите филмови у тој so-bad-that-is-good жанр.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.822
Поени од реакции
6.415
пред некој месец дојдов до наслов кој е ремек дело од ретро Б холивуд продукција. Филмот е тотално промашен во секој поглед, кадрите неверојатно исместени, глумата катастрофа, З'дар во најдобро издание. Акција, безпотребни експлозии, софт-порн сцени. Сето ова го прави филмот да посебен. Препорака за сите кои се вистински филмски уживатели.
сцена од филмот
На тв гледам ќе го давале Фер Игра со Синди Крафорд и Вилијам Бладвин - иста категорија на филмови. 90ти се голд.
Морав да изгледам и други кадри од Самурајов и толку е бед шо личи ко намерно да тролаат.
Еве како се фаќа женска

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.771
Синди Крафорд и Болдвин не играат у треш филмови од осумдести.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Пред 7-8 години го постирав, ради преуредување ќе виси на друго место, сега сликнат со 48 мега пиксели, колку толку се читаат и репликите доле

:love:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Прв филм во кино ми беше.

Околу 6 год имав и памтам дека мајка ми ме однесе во Милениум и ме остави на една непозната мајка со детенце да ме пази внатре, а она седеше надвор и чекаше оти немаше пари за две карти. Не го памтам баш филмот ама секогаш ќе го памтам моментот кога искочив надвор и ја видов толку среќна што ме гледа и што успеала да ми го доволи киното иако немаше пари.
Сега кога ќе размислам можам да замислам колку и било тешко да ме остави на непознати и да чека 2 сата.

Втор филм ми беше спајдермен на 9год.

Kajgana Shop

На врв Bottom