UEFA Europa League

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро бе како успеаа од Динамо да испаднат?...па јас да сум професионален фудбалер и да изгубам од Адеми и Ристовски ќе одам во Кромберт ќе работам и ќе ги закачам копачките на зид.....срамота

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Чинам време е за малку токсичност таму, на никој нема да му пречи драма :love:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро бе како успеаа од Динамо да испаднат?...па јас да сум професионален фудбалер и да изгубам од Адеми и Ристовски ќе одам во Кромберт ќе работам и ќе ги закачам копачките на зид.....срамота
Настрана јадењето трици, Динамо е сериозно организирана екипа со добри поединци. Репрезентативци, интернационалци, млади талентирани фудбалери, јасна структура, јасен план.

Адеми за половина од извиканиве играчи во Европа Лига е Есиен лично и персонално.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ги потценија дефинитивно, а не треба. Ова е екипа што ги победи Аталанта, Бенфика, 2 пати го држеше Шахтар во рака и држеше 0 на Етихад до 80 и некоја. Некако и не ми беше неочекувано, класично потценување после 2-0 водство, а требаше комотно 4-0 да биде таму. Си влегоа лагано, 60 минути игра се е под контрола 0-0 и оп една бомба од Оршиќ што ни 2 Лориса немаше да ја фатат и вода влага во уши.
Автоматски споено мислење:

Настрана јадењето трици, Динамо е сериозно организирана екипа со добри поединци. Репрезентативци, интернационалци, млади талентирани фудбалери, јасна структура, јасен план.

Адеми за половина од извиканиве играчи во Европа Лига е Есиен лично и персонално.
Адеми е играчиште. Среќа за Динамо и Македонија што имаше скандал со допинг инаку до сега ќе играше во топ лига и веројатно дел од ротација во Хрватска.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Mухухурихихихињохохохо

Време е дотичниов да се самоизбрише од фудбалската карта.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
:pos:
Како бе можеш 3-0 да изгубиш од Динамо Загреб? Па ова е поголема брука од седмиците на Бразил и Барса.

Испаднати од ЛЕ од Динамо и најслаба сезона во Пл во последните 10год. Мртов фудбал со прејак напад. Не знам како уште е тренер, сериозен клуб во првите 5мин послем ова му дава отказ.

Пеп да ги имаше Кејн, Сон, Бејл, Лукас, Ламела и Бергвајн ќе имаше 200 гола дадено до сега. Дај нека си заминат Кејн и Сон и нека го вратат Хари Реднап, па да не ти е криво за резултатите.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Каков старт на Кемар Руф, за у затвор директ.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Последно време Ибра спие у офсајд.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Последно време Ибра спие у офсајд.
Нема веќе 20 години, не може да се надтрчува.

Откако влезе Погба, Кеси прилично невидлив стана. Јбг, си го донесовме и ние тешкашот :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.956
Адеми е играчиште. Среќа за Динамо и Македонија што имаше скандал со допинг инаку до сега ќе играше во топ лига и веројатно дел од ротација во Хрватска.
Каква ротација во Хрватска?
Он веќе играше за Македонија кога падна на допинг тест. Ние бевме тие што го чекавме и мислам дека одма штом му заврши казната беше повикан од Мрме.

Kajgana Shop

На врв Bottom