- Член од
- 1 септември 2018
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 642
Кое болгарофилче си ти дундарионеЗа пеачот на глупата шабнаска евровизија бе, се дигна толку прашина. Не ми се веруе.
Идите бре и вие и евровизија и целата таа сцена у курац.
Кое болгарофилче си ти дундарионеЗа пеачот на глупата шабнаска евровизија бе, се дигна толку прашина. Не ми се веруе.
Идите бре и вие и евровизија и целата таа сцена у курац.
Не. Ја сум Бугарин (или Србин, ќе видиме). Бугарофил е друго и нема врска со тоа дали некој го интересира шабанска музика или не. Има врска со наклоност кон Буграија.Кое болгарофилче си ти дундарионе
Mozebi. Ama pa tie Makedonci so BG-pasos odat vo Evropa da rabotat i gi cenat poradi toa. Dali doktoru, sestri, soferi ili vo ugostitelstvo. Cistokrvnite Bugari ovde gi "cenat" povekje kako agresivni pitaci, kradci ili lazni korisnici na socijalna pomos so prijaveni fiktivni 10 deca v'Blgarija. Razlikata e vo lugjeto ne vo hartijata.Ама затоа многу Македонци одат во Софија и чекаат ред како првачиња таму за пасош. Изгледа дека патот кон ЕУ поминува преку 'нецивилизираната' Бугарија
Бугарот и Пуно, отвараат википедија и го читаат англиското објаснување на зборот.Расизам?
Аааа, тоа дека Македонците и Бугарите се различни раси а?
животно...Истата грешка ја прајте и со татариве како и со шиптараната. Џабе се објаснувате, научете еднаш да ги мочате и тролате. Едно време и мене ми поверувавте дека сум ве пријавувал во хелсиншки
Јас фрлам мамец за сквернавење споменик, место красимир вие го лапнавте "abe necini nemoj taka zosto"
Tocno taka. Bugarskive sporedbi ovde se smesni. Germanija gi prizna site drzavni granici so sosedite iako niz istorijata periodicno bile del od niv, primer granicniot region so Francija. Bugarija pak San Stefanska drzava ima kako vlazen son i do denes tera takva agresivna i fasisticka politika koja saka da prisvojuva lugje kako Bugari primer vo Egej ili Albanija.Нема омраза помеѓу Германија и Франција точно апа па германецот не му вика на французинот „ти си по потекло германец, и твојот јазик е германски, и тоа треба да го декларираш како историска вистина“.
Тоа што денес Бугарија од позиција на сила го прави кон Македонија и Македонскиот народ е надвор од секој разум и пријателство и претставува обид за етноцид во тенка обланда. А со изјавите на Захариева и Каракачанов од последниве месеци и таа тенка обланда се стопи. Затоа е и омразата денес на тоа ниво.
Одат и по пат ебуат по неколку бугарски курвичиња со цел да се помогне на бугарската економија! Греота се, во еу од 2007 или коа беа, а уште мора ни да му а помагаме економијата со што ги користиме нивните услуги на најстариот занает на земјата, проституцијата.И пак одат Македонци таму да земат по некој пасош. Патот за ЕУ преку Софија изгледа поминува
Пореден доказ за ширешта се бугарофобија во РСМ. Имавте Тиана - србинка, Калиопи-влахинка, Адриан Гаджа но никој не вдигна врева...Никој не го нападна првично за сексуалната ориентација, навредите си дојдоа да кажам природно во момент на фрустрација кога се случи тоа со знамето и неговото сведоштво дека баба му била бугарка. Проблем е што немаат како да го одбранат па се фаќаат дека сите се нафрлиле на сексуалната ориентација, што не е точно.
Ни за овој никој не дигна џева, лани.Пореден доказ за ширешта се бугарофобија во РСМ. Имавте Тиана - србинка, Калиопи-влахинка, Адриан Гаджа но никој не вдигна врева...
Ako ebete neshto po pat, koe e diskotabalno ,to e nekoja ciganka, za poveke nemate pari. So severdjanski plati ne moete da si pozvolite kvalitetni kurvi.Одат и по пат ебуат по неколку бугарски курвичиња со цел да се помогне на бугарската економија! Греота се, во еу од 2007 или коа беа, а уште мора ни да му а помагаме економијата со што ги користиме нивните услуги на најстариот занает на земјата, проституцијата.
Џабе ти цртаат 20 души што е проблемот кога пак се фаќате дали имал пасош или не. Тијана, Калиопи и Гаџа кога не знаеа што да кажат, си ќутеа.Пореден доказ за ширешта се бугарофобија во РСМ. Имавте Тиана - србинка, Калиопи-влахинка, Адриан Гаджа но никој не вдигна врева...
Е добро де, и онака нашите повеќето работат како камионџии по Европа, вашите префинети бугарски курвичиња не се ебат у бугарија ама затоа се ебат по камионите у Европа.Ako ebete neshto po pat, koe e diskotabalno ,to e nekoja ciganka, za poveke nemate pari. So severdjanski plati ne moete da si pozvolite kvalitetni kurvi.