Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нц, не играв ништо од тенисиве, ако би играл ваљда Рублев + гејмови би го играл..ама ете, ептен некако тапа денеска изигра

Ако има добро нешто за комбинирање утре би го ставил Баутиста Агут да тепа, можеби и 2-0 зависи што квоти се, мислам Агут би требало подобро да се справи од Фриц

Изгуби Фриц денес, Басилашвили искочи.
За утре би ставил + гејмови, и грузиецот и Агут се тврдоглави ќе има доста играње.

Изгуби Фриц денес, Басилашвили искочи.
За утре би ставил + гејмови, и грузиецот и Агут се тврдоглави ќе има доста играње.
Знам, тоа ми беше муабетот, Агут подобро би се справил со Басилашвили од Фриц, тоа сакав да кажам :)

Juta ke gi siluva na Hjuston vecerva, se raspadnaa skroz Rocketsi samo 5 igraci im igraat na koj ni iminjata ne im gi znaeme, osven Wall i Oladipo, a i tie dvata se mizerni igraci.
Vo serija se od 14 porazi po red...
Osnovniot hendikep e 16.5 i mislam deka vredi da se isprati hendi 1, ke gi ZGAZAT
Автоматски споено мислење:

Patem Juta igraat doma, ova im se poslednite rezultati na domashen teren 20210312_195745.jpg

Инаку тенис не е мудро да се игра периодов пошто премиите се намалени за 60% поради кризава па така на некој во првите кола повеќе му одговара да намести нешто одколку да победи.

Знам, тоа ми беше муабетот, Агут подобро би се справил со Басилашвили од Фриц, тоа сакав да кажам :)

Прочитав 'со' Фриц место 'од'..:D

Искочи Басилашвили 3.20 а Рублев заеба 1.5, тенис.... @dragonsky се надевам не го играше Рублев :)
Брат... Имаше златна квота 3.20, зошто побогу врзуваш со 1.50? Иначе не се летајте на Агут утре, иако стварно игра одлично сепак Грузиецов ако се размава може да го исшутира као партал.

Juta ke gi siluva na Hjuston vecerva, se raspadnaa skroz Rocketsi samo 5 igraci im igraat na koj ni iminjata ne im gi znaeme, osven Wall i Oladipo, a i tie dvata se mizerni igraci.
Vo serija se od 14 porazi po red...
Osnovniot hendikep e 16.5 i mislam deka vredi da se isprati hendi 1, ke gi ZGAZAT

Patem Juta igraat doma, ova im se poslednite rezultati na domashen teren Прегледај го приврзокот 287769
Ne igra ni Wall....
1615578604064.png

Финални квоти за Валенсија-Фенер

1615578693230.png

БУКВАЛНО ПРЕД 5 МИНУТИ БЕА ОБРАТНИ wtf се дешава со текмава :ROFLMAO:

Брат... Имаше златна квота 3.20, зошто побогу врзуваш со 1.50? Иначе не се летајте на Агут утре, иако стварно игра одлично сепак Грузиецов ако се размава може да го исшутира као партал.
Ех, мислиш на долги размени би можел Басилашвили да биде константно подобар од Агут?
Еве да кажеме прв сет ќе биде добар и ќе стигне до сет...

Мислиш и во вториот нема да има мал период каде што би паднал? И дека Агут не е доволно добар да го искористи тоа? И ако стигне до трет сет..мислиш ќе има капацитет во компетитивен меч да изигра добро после цела година мината каде што беше тапа?

...нели, зависи од квотата, ако дадат негде 1.40 е полна капа за Агут јас мислам

Него..Humbert ќе го тепа Herbert утре?
Ептен ме нервира Пјер, порано беше дупе за сигнл, сега му текна у последниве години да се разигрува од нигде никаде, си стига 1/2 финалиња, на турнири, тепа фаворити...њтф..

Прегледај го приврзокот 287780

Ех, мислиш на долги размени би можел Басилашвили да биде константно подобар од Агут?

Мислиш и во вториот нема да има мал период каде што би паднал? И дека Агут не е доволно добар да го искористи тоа? И ако стигне до трет сет..мислиш ќе има капацитет во компетитивен меч да изигра добро после цела година мината каде што беше тапа?

...нели, зависи од квотата, ако дадат негде 1.40 е полна капа за Агут јас мислам

Ептен ме нервира Пјер, порано беше дупе за сигнл, сега му текна у последниве години да се разигрува од нигде никаде, си стига 1/2 финалиња, на турнири, тепа фаворити...њтф..
Ја гледаш Валенсија-Фенер? Слабо кошеви гледам, јас чекам Фенер да даде над 81 кош за убава добивка ама изгледа ќе ме заебе :(

Ја гледаш Валенсија-Фенер? Слабо кошеви гледам, јас чекам Фенер да даде над 81 кош за убава добивка ама изгледа ќе ме заебе :(
Нц.
Ама штом 28 поени за полувреме имаат..

Ако пројде можно е да го тепа. :D

Иначе може да го тепа ако му тргне затоа и го пишав тоа погоре. Ако се размава Басилашвили е многу гаден играч, кога е во зона не се игра против него. Секако, фаворит си е Агут али тешко да го играм.

valjda e nekoa greska
https://www.oddsportal.com/basketball/europe/euroleague/valencia-fenerbahce-l2dTjxSR/
ili ogromna uplata na bet365 samo.
na site drugi si stoese 1.60 za valensia

mada so evroliga nikad ne si nacisto,
gledaj ja olimpijakos - zenit, zivi gluposti :facepalm:

Kolku mizerna kosarka igraa vecerva Valensija i Fener... 2 od 15 shutot za 3 im bese na dvete ekipi vo eden moment...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom