Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ima nekoj sto igra na pinnacle tuka?

gledam za svedska, ne davaat nba igraci, a vo drugi regioni gi ima vo ponuda.
dali imaat razlicna ponuda po regioni?

Што е муабетот со Roda што и дале 1.8 коеф против младите на Ајакс? Во страшна форма се, ги фаќав 2-3 кола со ред на голови, газеа. Имаат нешто проблеми со повреди/ковид или?

Еден интересен дуел од Хрватска 2,
пред почеток квотата за 3+ од 2 на 3 скокна,а 2+прво беше околу 4-5 квота.
Нормално хрватските доктори си одиграа 5+ прво
Ја одиграв чисто 3+ контра букмејкерите сингл за 3 квота,ме интересираше дали до толку се утепани,пошто гледајки табела и досегашни дуели не е дека до толку незнаат голови да даваат...
:icon_mrgr: :icon_mrgr: :icon_mrgr:

1615565287786.png

Еден интересен дуел од Хрватска 2,
пред почеток квотата за 3+ од 2 на 3 скокна,а 2+прво беше околу 4-5 квота.
Нормално хрватските доктори си одиграа 5+ прво
Ја одиграв чисто 3+ контра букмејкерите сингл за 3 квота,ме интересираше дали до толку се утепани,пошто гледајки табела и досегашни дуели не е дека до толку незнаат голови да даваат...
:icon_mrgr: :icon_mrgr: :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 287717
Знам дека за Х беше имав некое инфо ама куричина

Во која кладилница? Од овдешните само банана кик ја даваја во понуда..
Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..
Копачка
Автоматски споено мислење:

Levante vs. Valencia GG @ 1.70
Мада и гг3+ може да иде

Некој што прати кошарка да каже зошто за Фенер е скокната на 2.10 квота?
Од тоа што пратам во добраформа се во Европа,не би требало да се бољи од Валенсија?
2,20...
Ако има Фенер повредени онда вреди кец на некој тикет можеби..
Ако нема....
Има валуе за двојка ваљда

Не можам да верувам 2 кола одмара и губи 2:0 бев спремен куќата да ја ставам на него денес...

@ilz дај нешто кошарка да ги вратам париве.

2,20...
Ако има Фенер повредени онда вреди кец на некој тикет можеби..
Ако нема....
Има валуе за двојка ваљда
Махмутоглу,Гудурич и резервниот плеј Перез не играат денес.

Mislam deka pinnacle posekako nema dobra ponuda na nba igraci.
Patem na betway imas igraci i ponudata im e taman.
gi imam betway i 365 za igranje,
a od skoroto i na yoni pustia.
cudno mi bese, deka lani gi imase, a godinava gi ima na drugi mesta a tuka ne. demek nemase ogranicuvanja kaj pinnacle, ama ete ne bilo taka

Jagiellonia 2 u 1 segde e blokirana..
Moj sovet ako e 0-1 probajte ja 1..
Vaka nikogas ne izlagaat koga sekoj ke ja doznae ama aj..
Мене повеќе ми мириса дека ќе ја свртат Белчатов од 1 во 2 :D
Беше 1:0, па ја направија 1:1, Белчатов од 5 последни 5 порази

Не можам да верувам 2 кола одмара и губи 2:0 бев спремен куќата да ја ставам на него денес...

@ilz дај нешто кошарка да ги вратам париве.

Mu se dumam na LeBron 28.5+
Dolgo vreme go nemam igrano, mislam deka ke ja podkrene sea malku formata, ne moze vo kontinuitet da bide tolku slab...

Искочи Басилашвили 3.20 а Рублев заеба 1.5, тенис.... @dragonsky се надевам не го играше Рублев :)

Mu se dumam na LeBron 28.5+
Dolgo vreme go nemam igrano, mislam deka ke ja podkrene sea malku formata, ne moze vo kontinuitet da bide tolku slab...

Може да иде, математички е малку возможно 3 по ред да е слаб, башка имаше време за одмор после Allstar....

Искочи Басилашвили 3.20 а Рублев заеба 1.5, тенис.... @dragonsky се надевам не го играше Рублев :)

Може да иде, математички е малку возможно 3 по ред да е слаб, башка имаше време за одмор после Allstar....
Нц, не играв ништо од тенисиве, ако би играл ваљда Рублев + гејмови би го играл..ама ете, ептен некако тапа денеска изигра

Ако има добро нешто за комбинирање утре би го ставил Баутиста Агут да тепа, можеби и 2-0 зависи што квоти се, мислам Агут би требало подобро да се справи од Фриц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom