Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ја овој го купив ако искаш пп, само педерски е што има 2 преводи на самиот филм залепени ,имбецили булгарски хехе

да се самоцитирам ебати глупиот не сум пишал за кој филм станува збор цццц

Симињаш VLC media player, инсталираш, десен клик на Audio -> Audio Track и се свичаш од Track 2 (Bulgarian) на Track 1 (English)
Аха. Пошо ти знаеш за кој торент станува збор и знаеш дека имало две аудио траки.

во последно време не сум сретнал такво нешто
Да, од „јас ЕДНАШ од арена бг ја симнував ТИВКО ПОЛЕКА“ може да се заклучи дека тоа на Јо Соно му се сличило во последно време.

Letterboxd знам дека е само за филмови но гледам имаа и серии пример Wandavison,Behind her eyes,Dead Mountain: The Dyatlov Pass Incident зш овие ги има а некои нема?

Letterboxd знам дека е само за филмови но гледам имаа и серии пример Wandavison,Behind her eyes,Dead Mountain: The Dyatlov Pass Incident зш овие ги има а некои нема?
Дека се рачунаат како мини серии

Симињаш VLC media player, инсталираш, десен клик на Audio -> Audio Track и се свичаш од Track 2 (Bulgarian) на Track 1 (English)
Еми њамаше трак 2.

Знам за ова, за жал една трака е, иначе има и други плеери на кои можеш да ја смениш траката.

Да, од „јас ЕДНАШ од арена бг ја симнував ТИВКО ПОЛЕКА“ може да се заклучи дека тоа на Јо Соно му се сличило во последно време.
Одамна беше, сега не се ни мачам веќе.

Оваа за Dyatlov Pass инцидентот добра ли е? Вреди да се изгледа?

Не, спојлерот не е ради голотија.
Всушност да, голотија е, ама не на делови од телото кои би очекувале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom