More, al mi je bolji player na slici.Morel se to metnuti u kola da se gleda, preko vlc
Global Telecom?
Ti si bio i ostao velika pricalica,zato su te svi odbacili.Vidis da si sam na forumu ostao i izgleda tebe nisu pozvali.Ostala ti kajgana i sad se druzi sam sa sobom.Ja to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebi
Ja kanala brate ovdje, ludilo
evo skenirajte ljudi , ako ne znate evo foto tutorial
Neka tebe drze da mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .Izabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijeko i kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja ! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijedTi si bio i ostao velika pricalica,zato su te svi odbacili.Vidis da si sam na forumu ostao i izgleda tebe nisu pozvali.Ostala ti kajgana i sad se druzi sam sa sobom.
E sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..Neka tebe drze da mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .
Автоматски споено мислење:
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijeko i kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja ! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed
Mnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetroviNeka tebe drze da mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .
Автоматски споено мислење:
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijeko i kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja ! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed
100% tacno ! Ali da malo rezonujemo stvari , SF forum br.1 po broju znalaca htjeo to ko priznat ili ne i nigdje nevidim da oni pisu kako se druze,imaju itd . Bili smo svi na nekim forumima razislo se sve to iz nekih raznoraznih interesa i nevidim sad potrebu da pisem gdje je dobro a gdje nije ! Itd da neseremoE sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..
Ma nije se nista promjenilo isto ko i prije par godina da se zakljucit iz 20 zadnjih postova nisam nista propustio par god i necu i narednih par ! A ljudi bilo bit ce i nestajat ce obraz se gubio za manje stvari i nikad nece prestat gubit , nazalost !Mnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetrovi
Neki su dalje ostalni normalni a neki su poblesavili od iptv_a,ovo poslednje je gore od Korone jer jos nema terapija i vakcine,tako da trzi se sto dalje od ovoga.
eto posalji meni da budemo dobriJa to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebi