- Член од
- 13 јануари 2021
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 73
dali ima neko ovu listu dami posaje sto je bila sa vise konekcija bio bi mu zahvalan http://placa.work:5115
Ne dira Marko nikog nego se svi pritajili i vrebaju.Objavi nesto zatrpace ti inbox.Marko Cepenkov
Jel iko ostao na ovom forumu ili si ih sve banirao sta se desava ovo?
i babuka bi sine-Ja bih jednu listu od @elmu986 ali onu iz gepeka sto je drzi u crvenom mercedesu
Tesko brate nemozes nadavati ovima evo citam postove recimo nekim prije 10 min dao dwa brata sa 400 konekcija ide lagano post za 5 minuta treba mi neka drugaNe dira Marko nikog nego se svi pritajili i vrebaju.Objavi nesto zatrpace ti inbox.
припази малку на својот речник!!!Mozete se jebat ,monter vas demontirao
P.S Ne odnosi se na moje prijatelje pronaci ce se vec sami oni koji su.
Автоматски споено мислење:
Tesko brate nemozes nadavati ovima evo citam postove recimo nekim prije 10 min dao dwa brata sa 400 konekcija ide lagano post za 5 minuta treba mi neka druga
Pa odblokiraj covjeka jel moram ja opet peticije pisati ili kako ?припази малку на својот речник!!!
форум сепак е ова,,нашпишаното,останува,,не е БИТАК!пазар
кого да одблокирам??Pa odblokiraj covjeka jel moram ja opet peticije pisati ili kako ?
I kakav je to ban 2 godine pa nije covjek terorista jest da je malo lud al Split je cudan grad Torcida, Goran ovo ono valjda razumjes sta ti govorim
monter100кого да облокирам??
кој е блокиран?
Zastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postiraoJa kanala brate ovdje, ludilo
212.200.102.3:5000/udp/239.0.0.1:5000
evo skenirajte ljudi , ako ne znate evo foto tutorial
Nek se uče ljudi na njemu ko na polovnjačamaZastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postirao
Ovo ti je tacno minimum 10 god staro hehe !Zastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postirao