јас не ни знам кој е овај член,,,,,и кога е баниран!!!monter100
Covjek je clan od 2011 i dobio ban na godinu i pol, ajde objasni mi sta je uradio da nije koga rokno mozda ili jednostavno vam se ne svidza.
Hvala drug moj veliki respect za tebe a te sa tog foruma netreba ni komentirati daleko su dogurali jedan traktoristra drugi skijasOvo ti je tacno minimum 10 god staro hehe !
Navratio sam samo da pozdravim tebe posebno i staru raju ako jos ima ko od prije x god ali samo one pozitivne
да таа е листата од redevilJel ova to kao cuvena lista
Прегледај го приврзокот 286013
Ja to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebiда таа е листата од redevil
ако ја има нека ми ја испрати некој!!
да да,неколку членови ми се пофалија дека си му испратил добри листи....Ja to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebi
Izabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to takoда да,неколку членови ми се пофалија дека си му испратил добри листи....
Molim da ne diras nas zidareIzabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako
Odakle ti znas drugar sta dado sve ima od skenera ...Spusti se malo jos si zelenIzabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako
Keno druze bojim se da to tvoj mozak ne moze shvatiti, sad da ti ja objasnjavam ne ide, al u svakom slucaju ziv bioOdakle ti znas drugar sta dado sve ima od skenera ...Spusti se malo jos si zelen
Morel se to metnuti u kola da se gleda, preko vlcPozdravljam i ja
E jbg.mene ne nabroja.Sad si me rastuzio.Izabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako