Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883

Attachments

Последно уредено:
Член од
27 февруари 2021
Мислења
4
Поени од реакции
8
Izabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako :)
Neka tebe drze :) da mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .
Автоматски споено мислење:

Ti si bio i ostao velika pricalica,zato su te svi odbacili.Vidis da si sam na forumu ostao i izgleda tebe nisu pozvali.Ostala ti kajgana i sad se druzi sam sa sobom.
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijeko :) i kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja :) ! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed

Последно уредено:
Член од
8 април 2017
Мислења
1.887
Поени од реакции
3.134
Neka tebe drze :) da mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .

Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijeko :) i kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja :) ! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed
E sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681

Mnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetrovi :)
Neki su dalje ostalni normalni a neki su poblesavili od iptv_a:pos:,ovo poslednje je gore od Korone jer jos nema terapija i vakcine,tako da trzi se sto dalje od ovoga.

Член од
27 февруари 2021
Мислења
4
Поени од реакции
8
E sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..
100% tacno ! Ali da malo rezonujemo stvari , SF forum br.1 po broju znalaca htjeo to ko priznat ili ne i nigdje nevidim da oni pisu kako se druze,imaju itd . Bili smo svi na nekim forumima razislo se sve to iz nekih raznoraznih interesa i nevidim sad potrebu da pisem gdje je dobro a gdje nije ! Itd da neseremo

Mnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetrovi :)
Neki su dalje ostalni normalni a neki su poblesavili od iptv_a:pos:,ovo poslednje je gore od Korone jer jos nema terapija i vakcine,tako da trzi se sto dalje od ovoga.
Ma nije se nista promjenilo isto ko i prije par godina da se zakljucit iz 20 zadnjih postova :) nisam nista propustio par god i necu i narednih par :) ! A ljudi bilo bit ce i nestajat ce obraz se gubio za manje stvari ;) i nikad nece prestat gubit , nazalost !
Bgm iskreno se divim ljudima koji su ovdje od mog pamtivjeka :)

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2018
Мислења
536
Поени од реакции
1.563
@tissot75
Pozdrav prijatelju ,nije mi jasno zbog čega si ti počeo da pišeš odjednom na ovom forumu o tome da neko valja ili ne valja tj.da više hvališ nekoga u odnosu na druge zašto?
Znam dobro na kom si forumu, znamo se i šta se desilo?(nije me briga)ali nikada recimo nisi pomenuo SF forum sad odjednom hvališ(nije to problem jeste to veliki forum sa velikim brojem članova samim tim ima veliki broj i znalaca tj. stručnjaka ali mi malo čudno)...ovo je više formaln pitanje,nemam ništa protiv nijednog foruma iskreno SF mi je jedan od prvih foruma tj i sam sam iz Srbije bliži bi mi trebao biti od mnogih ali brod vas odvede nekad i u deuge luke;):D.
Šalim se pomalo dragi su mi svi forumi tu smo da se družimo edukujemo pomalo,nešto naučimo..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom