dobro jutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
More, al mi je bolji player na slici.Morel se to metnuti u kola da se gleda, preko vlc![]()
Global Telecom?
Ti si bio i ostao velika pricalica,zato su te svi odbacili.Vidis da si sam na forumu ostao i izgleda tebe nisu pozvali.Ostala ti kajgana i sad se druzi sam sa sobom.Ja to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebi![]()
Ja kanala brate ovdje, ludilo
evo skenirajte ljudi , ako ne znate evo foto tutorial
Neka tebe drzeIzabrao si pogresnu stranu, vidi ovako eto sebe da ne brojim Dado IPTV kralj, Monter IPTV doktor, Xeon IPTV programer, Tisott75 ¨Caba" a ti se uhvatio tamo nekih zidara skijasa poljuprivrednika ne ide Marko to tako![]()
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijekoTi si bio i ostao velika pricalica,zato su te svi odbacili.Vidis da si sam na forumu ostao i izgleda tebe nisu pozvali.Ostala ti kajgana i sad se druzi sam sa sobom.
E sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..Neka tebe drzeda mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .
Автоматски споено мислење:
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijekoi kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja
! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed
Mnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetroviNeka tebe drzeda mi nije tebe nebi nesto bas imo i gledat ! Bgm respekt da jos uvijek svoje vrijeme trosis na ovakve stvari .
Автоматски споено мислење:
Kako za koga , cudno da dodjete i ovdje pricate i drugom forumu gdje se lijepo druzite , eto to mi odna zapada za oko ! Jeli pojedinci neznaju koliko foruma o IPTV egzistira u Evropi pa samo pricaju o tom jednom gdje tece med i mlijekoi kad je tako lijepo neznam sto navracate ovdje ! A pogotovo mi je cudno da se krijete iza nekih lijevih nikova jeli to zbog znanja ili neznanja
! Marko molim te mozesli mi poslat na pp kako da obrisem nalog . Hvala unaprijed
100% tacno ! Ali da malo rezonujemo stvari , SF forum br.1 po broju znalaca htjeo to ko priznat ili ne i nigdje nevidim da oni pisu kako se druze,imaju itd . Bili smo svi na nekim forumima razislo se sve to iz nekih raznoraznih interesa i nevidim sad potrebu da pisem gdje je dobro a gdje nije ! Itd da neseremoE sad stvarno.. Pa što koga briga na kojem forumu će netko pisati, pa sloboda govora je..
Ma nije se nista promjenilo isto ko i prije par godina da se zakljucit iz 20 zadnjih postovaMnogo se toga cega promenilo,duvaju drugi vetrovi
Neki su dalje ostalni normalni a neki su poblesavili od iptv_a,ovo poslednje je gore od Korone jer jos nema terapija i vakcine,tako da trzi se sto dalje od ovoga.
eto posalji meni da budemo dobriJa to redovno svima na PM saljem al eto posto nismo dobri nemogu tebi![]()