не.... ова дојде одеднаш, прво керката крена температура на 6... јас на 7 бев добар, бев на гробишта.... на 8ми купував подароци за роденден на внукот.... ќерката отиде да се тестира на 8ми поручек и и најдоа к19... јас пиев ерметин на 9 и 12, а на ќерката и дадоа кортико бидејќи крена висока т-ра....
високо црп може да е и од мојот слаб имунитет, немам зрели т-клетки....
утре ќе видам со инфектолог, ќе го прашам ако знае што се т-клетки и тимус..
Но има и Друго, еве сега по 15-16 дена како да се повтара циклусот со мрсулите, ова ме потсеќа на вирозата 2017 кога бев болен цело лето ( кажуваа стомачен вирус, едно детенце во Охрид почина, министерот даде оставка, не кажаа каква вироза)...
ама сега е друго светски бренд к19, си има шеми, ај да видам уре што ќе ми кажат...
како и да е има многу народ залегнат, не е шала....
... пак ќе кажам, знам тоа све што напиша и тогаш ти реков и сега ќе ти речам, дека го немаш ти коронавирусот, зашто со твојата здравствена состојба и проблеми со имунитетот не ќе беше вака,
се повикуваш на инфекција во семејството, па и твојот ЦРП и Д-Димери , па тестот и готово имаш Сарс-КоВ-2, е не така , ти не знаеш самиот како се чувствуваш на тие години кога си настинат, треба да ,,ти кажат,, , прашај го инфектологот кога ЦРП е 50 до 200 пати висок дали тоа е вирусна инфекција па да биде ,,тоа што ти кажуваат,,?
Koja je razlika između bakterija i virusa? Bakterije su relativno kompleksni jednostanični organizmi, te su najstarija živa bića na Zemlji. One su vrlo prilagodljivi organizmi što znači da mogu preživjeti u ekstremnim uvjetima kao što su ekstremno niske ili visoke temperature ili drugi ob ...
www.synlab.hr
ЦРП како маркер со високи вредности секогаш е репер за бактериска инфекција и токму затоа правиме лабораториска анализа да ја оделиме од вирусна инфекција, а и димерите не се покачени поради ,,коронавирусот,, , има причина кај тебе, ама не е од тоа, ивермектинот џабе си го пиел, треба антибиотик по антибиограм, па ќе видеше можеби која бактерија ти го направи воспалението, ама ОК , сега кај инфектолог кога е све испозаразен медицински персонал, тек сега може да ти се измешат работите, ама ти си знаеш,