Како заведувате/ве заведуваат?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Заведување

Колку знаете да се снајдите со партнерот од спортивнот пол..
Како му се претставувате на непознатите
Како ги заведувате?
Имате ли посебни „финти“
Етц...

И за крај

In the game of seduction, there is only one rule: NEVER FALL IN LOVE!

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Отворена сум и директна - не ги кријам чуствата, интересот или желбата за подобро запознавање, симпатииите и погледот кон лицето кое ми се допаѓа - тоа е мојата тајна

Досега јас сум била таа која ги освојувала мажите - момчињата со кои сум била .... ќе направам ситуација / ќе пуштам водичка па потоа ме освојувале (као)

Отсега натаму, ќе менувам тактика - и ќе оставам некој да ме освои еднаш засекогаш :)))

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Отворена сум и директна - не ги кријам чуствата, интересот или желбата за подобро запознавање, симпатииите и погледот кон лицето кое ми се допаѓа - тоа е мојата тајна

Досега јас сум била таа која ги освојувала мажите - момчињата со кои сум била .... ќе направам ситуација / ќе пуштам водичка па потоа ме освојувале (као)

Отсега натаму, ќе менувам тактика - и ќе оставам некој да ме освои еднаш засекогаш :)))
Bash isto taka pred 7 chasa mi go kazha toa chupe kon mene ... Najvernata drugarka sho sum ja imal vo celiot moj zhivot i me zasakala pred 3 dena.. :s ama duri sega mi go kazha t.e. pred 7 chasa.. (bidejki sum shupaak) sega seushte nz sho da i odgovoram...:pipi:

Член од
16 август 2010
Мислења
4
Поени од реакции
2
Доволно е да зрачиш со позитивна енергија...онака полн/а сам/а со себе....Спротивниот пол се лепи кАо магнет. :cheeky2: :icon_razz

P

PewDiePie

Гостин
Bash isto taka pred 7 chasa mi go kazha toa chupe kon mene ... Najvernata drugarka sho sum ja imal vo celiot moj zhivot i me zasakala pred 3 dena.. :s ama duri sega mi go kazha t.e. pred 7 chasa.. (bidejki sum shupaak) sega seushte nz sho da i odgovoram...:pipi:
хах абе другарче не се засакува така пред 3 дена,таа којзнае од кога те сакала само сега ти признала. И не биди ропак фати се со неа(ако ти се допаѓа нормално)затоа што нема нешто поубаво од тоа,јас се фатив со мојата најдобра другарка,најдобра врска,најмногу разбирање и највеќе хемија има во таа врска-верувај нема да се заебеш.

Он топик,според мене секогаш е добитна комбинација да си отворен но не целосно остави нешто за фантазијата на спротивниот пол.........до душа нема ни што да кажувам јас многу,треба да дојде солунски како најголем ебач на форумов и да не воведе во тајните на додворувањето. :toe:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
хах абе другарче не се засакува така пред 3 дена,таа којзнае од кога те сакала само сега ти признала. И не биди ропак фати се со неа(ако ти се допаѓа нормално)затоа што нема нешто поубаво од тоа,јас се фатив со мојата најдобра другарка,најдобра врска,најмногу разбирање и највеќе хемија има во таа врска-верувај нема да се заебеш.

Он топик,според мене секогаш е добитна комбинација да си отворен но не целосно остави нешто за фантазијата на спротивниот пол.........до душа нема ни што да кажувам јас многу,треба да дојде солунски како најголем ебач на форумов и да не воведе во тајните на додворувањето. :toe:
Fala.....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас користам фрази како:

Јас: Заспана убавице, имаш ли карта (мапа)
Она: Имам, зошто ?
Јас: Те сакам.

Или :

Јас: Пепелашке, каде ти се седумте џуџиња ?
Она: Дечко, ја имаш згрешено сторијата знаеш ?

Се е до воспоставување на првиот контакт и оставање на добар прв впечаток...

B

BooBojan

Гостин
Јас користам фрази како:

Или :

Добри ти се форите и успеваат?

Член од
16 август 2010
Мислења
41
Поени од реакции
2
Јас користам фрази како:

Или :

:pos2:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Денес ретко се пуштам, некако ми е излитено тоа, а и сакам да оставам на другите да ми пријдат први. Не знам дали лошо ги протолкуваат моите шмеќерски гестикулации и сексуалната арома што ја ширам, но во последно време ми приоѓаат исклучиво: контролор у автобус, баба во автобус со ќеса пуна зарзаватни изненадувања, битанга во кафич, полицаец со налог за претрес и, поретко во последно време, партиски следбеници со парола: „доџи са нама, дачемо ти банана“.

Ах јас и мојот сексапил. Ќе си иам проблеми глеам ја. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom