Како заведувате/ве заведуваат?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
ако е вечер, седнувам до неа и ја муабетам со интересни теми и тоа го правам опуштено, лежерно. после тоа нема веќе проблеми.

ако е ден, доволно е да ме погледне во очи. неодоливи се. :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Со поглед давам знаци ако сум заинтересирана за некого и чекам тој да дојде да ме заведе. До сега се покажал лош мојот избор и престанав со погледите ( добро де само понекогаш од забава, а не од заинтересираност) :) Сега само седам мирна и чекам :pipi:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Mislam deka na ovaa tema bi bilo mnogu bezveze da objasnuvam taka da ednostavno ke se vozdrzam od komentar:)..moite tajni i tehniki na zaveduvanje ne gi kazuvam...
Sakam da ostanam edinstven:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Mislam deka na ovaa tema bi bilo mnogu bezveze da objasnuvam taka da ednostavno ke se vozdrzam od komentar:)..moite tajni i tehniki na zaveduvanje ne gi kazuvam...
Sakam da ostanam edinstven:)
да да...те знаеме тебе веќе...ти шмекаш една, други 3 паѓаат на твојот шарм..онака чисто по грешка...

иначе, мене дали 3-4 пати ме имаат заведено, најнормално ко машко кај нас паѓа “тешката“ работа:)...

се` се почнува со еден најнормален муабет за бош ствари, и лесно се приметува дали некоја го сака твоето присуство бидејки кога ќе ја погледнеш во очи таа го трга погледот...тоа важи за ...послабите од понежниот пол...

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
Што саккат девојките да им се зборува?

Кога им се "пуштате''(девојки читај ви се пуШтаат)што највеке девојките обожаваат да им се збори?пренесете некое ваше искуство или мислење,девојки на вас е редот на оваа тема :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Јас на сите им велам
“Цвеќето е убаво но Вие сте уште поубави“

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Иста е содржината,затоа е споена темата.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
може и ова
“Не сум убав како Бред Пит, не сум богат како Харисон форд, не сум сладок како Леонардо ди Каприо..... али лижам како Леси“

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
У Дискотека фрлам поглед на сите убави внатре со моите "Прекрасни очи"...и сите ми се на поглед поради височината..1.98 хаха..и која врати врати...чекам нареден ден да видам дали пак таа фрла поглед...можеби тој ден сум бил нешто чуден :pos2: иначе у последно време престанав со погледите и се препуштив на мсн и hi5 коментарите :vozbud::vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Аууу, шо знам. Неам некои обработени финти што секогаш палат... :)

Ваљда на оној типичен начин, со Зулендер погледи, со насмевки, случајни допири, што ти знам јас... Со тие што имам намера да ги заведам, најчесто воспоставувам некаков посебен однос, со интерни шеги, „наши“ заебанции, поинаков однос на комуникација и слично. Мислам дека прилично очигледно заведувам, секој со малку акал би сфатил. :icon_lol:

А како ме заведуваат... Секој до еден различно. До ден денес не успеав да конкретизирам на што точно паѓам кај мажите. Дал су очи, дал су паре, дал је брдо злата... :pos:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
.. немам појма... можда со оние мој единствени погледи..хаха или пак онаа половична насмевка или едноставно незнам немам појма..а да ме заведуаа..хммм незнам на шо би паднала...(до сеа никој не успеал)..ај ем колд грл хахаха:toe:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ни знам ни па ме интересира како заведувам...важно заведувам :)))
А мене како ме заведуваат...зависи од човекот, секој различно...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ни знам ни па ме интересира како заведувам...важно заведувам :)))
А мене како ме заведуваат...зависи од човекот, секој различно...
Ама објасни мила:)Да не им маваш клоца во дискотека:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom