Како заведувате/ве заведуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Ама објасни мила:)Да не им маваш клоца во дискотека:pos2:

Па незнам ни самата...несвесно доаѓа и спонтано, на истиот начин на којшто би можеле и да ме заведат, значи повторно спонтано.
Од никогаш не сум паѓала на некој искористени и добро познати методи кои веќе одамна се излитени а истите се препознаваат од километар, а таквите типци одма ми идат на игнор.
А и не верувам дека некој има одредено нешто па го употребува при заведување...на крај краева па сите заведуваме исто само зависи од ситуацијата :)))

Абе телепатски заведувам па и вие, ама нејќев да ви кажам...:pos2:

тешко е да заведуваш

треба вистинските зборови да ги најдеш

ако нешто заебеш 80 % од случаевите се молат на господ да им помогне некако да се извлечат
20% ке се снајдат и ке заведат :smir:

......

или може chuck noris style ......

Како најлесно да заведете машко

Kako najlesno da zavedete mashko bez da vi zalepat etiket kurva?
Prashuvam chisto inforamtivno :)

администратор: Насловот од темата го скратив и го копирав во твојов пост, бидејќи беше предолг.

администратор: Насловот од темата го скратив и го копирав во твојов пост, бидејќи беше предолг.

Иако сум машко ќе ти одговорам .
Се зависи до машкото , за да заведеш машко СИГУРНО не се потребни само штикли и минич ..:tapp:
Иако како машки автоматски сме попалени суштества, не сме до толку нереални. Можеш да го заведеш со одредени ситни гестови кој тој ги забележува ,ама треба да знаеш што конкретно го привлекува во другиот пол.

За мене лично да ми кажеш отоворено па јас ќе размислам :smir: штикли и миничи не палат ако не те сакам...

Покажи ги цицките ... облечи минич и така :)

Имам шарм. Денеска заведов две 30-40 годишни жени. Во различен временски период. Не беа само тие. :back:

Имам шарм. Денеска заведов две 30-40 годишни жени. Во различен временски период. Не беа само тие. :back:

Ја на одмор Баба у езеро исшмекав зш имаше убава топка па да ми ја даде да играм со друштво :pos:

Техники на заведување- тој/таа

Еве отворам една интересна тема во кои мажите на форумов,но и повеќето жени ќе се пронајдат.

Заведување.
Да објасниме.
Значи да заведеш некоја е да и всадиш желба да има физички контакт со тебе(се знае на што се мисли де),т.е.да и’ станеш привлечен.Е сега не оди тоа туку така,и не можат сите да го прават тоа.
Некои дури велат - или се раѓаш со тоа или го немаш - јас велам - ако со тоа се раѓаш,си поприроден од оние кои допрва ќе го научат.

Пример:
Ви се допаѓа некоја подолго време.Не знаете ништо за неа освен што сте заедно на школо/факс/работа.
Е сега,немате ни некој муабет со неа за да ја привлечите ниту пак пали „ди ај контакт“.

Решение:
Заземи позитивен став.Диши полека и длабоко.Извади ги сите искри од твоето срце на очите и устата.Почувствувај ја страста.Нека те обземе желбата.Не противи се.Погледни се во огледало.Избери фаца што најмногу ќе одговара за заведување,т.е. фаца која вели- „Јас сум ладен,самоуверен и тука сум да ќарам“.
Да претпоставиме дека не пушиш.
Пушти ги рацете надолу.Битно е да си облечен комотно и да се чувствуваш полн со самодоверба.
Пријди и’.

Е сега,тука доаѓа персоналноста твоја до израз.Како вие би постапиле ако имате ваква ситуација.

П.С. Ајмо шмекери и фраери,да се види кој е нај-нај.

:smir:

хехехехе

Мислам дека порано имам отварано ваква тема,ама ај другарче,да се исповедаме..

Прво : Се иде уз насмевка.Насмевни се,расположи се и имаш се.
Второ: Немој да се плашиш.Имај самодоверба.
Трето: Не почнувај муабет за секојдневни активности/доста и’ се тие што ја замараат за такви глупости.
Четврто:Биди оригинален.
Петто:Оддржувај контакт со очите.Покажи желба и разбирање.

Е ова ти се вика „на тацна“ сервирано.

хммм друже интересен начин на размислување.Тука сме...

:helou:

Ајде наредниот... :tv:

Прво: Насмевни се,расположи се.
Второ: Имај самодоверба.
Трето: Не почнувај муабет за секојдневни активности/доста и’ се тие што ја замараат за такви глупости.
Четврто:Биди оригинален.
Петто: Оддржувај контакт со очите. Покажи желба и разбирање.

Кец и двојка, ептен се слагам. И петка тука, јас би рекол само Body language. Mноогу важно, по мене.

Еј Ladies'_Man, па сподели ти од твојата техника. Не си Ladies Man за џабе.:toe:

епа шо знам никогаш не сум размислувала за тоа ама ми се лини дека јас ,,заведувам,, ... па .. спонтано,... одам кај типацот шо ми се свиѓа (подолго време, не паѓам во несвест кога прв пат ке го видам) и само се насмевнувам и си играм и си играм и си играм и после тој доаѓа до мене и си игра и си игра и си игра и после следува останатото... најчесто ова ми се дешавало:pipi::kesa:

Многу често се случуват некои личности да сметаат дека ги заведувам а ме нервираат всушност... Инаку заведувањево е малку талент а многу пракса :pipi: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom