Како заведувате/ве заведуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Наивност. Works every time.
Неверојатно е колку машките паѓаат на ова кога девојче глуми наивна,срамежлива,фина(не дека нема девојки со овие карактеристики ама за жал повеќето веќе изгубија и срам и перде,а тоа што остана фејкира).

Најпрво се фаќам на крајот на орото и така имам мегдан да ги покажам сите мои способности и марифети во вртење потклекнување и дигање на раце, а со тоа целосно го свртувам вниманието на сите кон мене. Така по завршување на тоа оро на следното веќе сите сакаат јас да ги заведам и да бидам главниот ороводец. Е тука веќе настанува кулминација, како главен заведувач на орото јас го превземам главниот збор, а останатите го прават она што јас ќе им кажам, како например дигам високо раце и викам: Беремо крушке, беремо крушке! Па спуштам доле раце ниско и викам: Скупљамо мед, скупљамо мед! .... и така

Незнам како да заведувам. А ме заведуваат доста лесно, ја сум лесен плен за било каква девојка, и најгрда да е може да извлече од мене се што и е, што се вика да ме легне, само ако ми каже дирекно што ми мисли. Многу се палам на дирекни мисли.

Јас знам 100% систем како да заведеш женска:

Најпрвин ќе ја прашаш:

- Извини женска .... далииии ..... ти мирисааа .... марамчево наааа ..... хлороформ? ..... Да? .....

.
.
.
.
.
.
.

Lajanje na zvezde?

Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно, не се препорачува користење на фрази од типот:
- Знаеш да рачунаш?
- Да
- Епа рачунај дека за пола саат ќе си со мене. -.-'

Најлесно и најшармантно ќе пријдете да се запознаете со Здраво, како си ... :smir:

Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно, не се препорачува користење на фрази од типот:
- Знаеш да рачунаш?
- Да
- Епа рачунај дека за пола саат ќе си со мене. -.-'

Најлесно и најшармантно ќе пријдете да се запознаете со Здраво, како си ... :smir:

се зависи од ситуацијата и од девојката правила нема можеш да ја запознаеш додека купуваш во продавница само е важно да се погоди моентото и ситуацијата

Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно.

Јас не верувам дека такво нешто постои :)

--- надополнето ---

Најшармантно е да види дека доаѓаш и си одиш со кола и дека пијачка порачуваш во шише а не во чаша :)

Јас не верувам дека такво нешто постои :)

Најшармантно е да види дека доаѓаш и си одиш со кола и дека пијачка порачуваш во шише а не во чаша :)

Жал ми е што тука не се согласуваме :helou:
Во голема заблуда си, јас НЕ зборував за спонзоруша. :nenene:

Ја батка... кога искачам у град, мавам бело одело, бела кошуља и наравно бела патика и така среден батка нема женска у градов шо не ми се свиѓа.. :) ...после тоа батка идам кај шо идам бирам типка и и пуштам пијачка, па и пуштам уште една, па уште една, па уште една, па ако треба уште две три се додека не е доволно пијана за да и изгледам барем малку симпатичен или падне во несвест при што настапувам јас тука шармирајќи ја со мојата насмевка и тешко стекнатиот пивски стомак, или едноставно ја собирам од подот и ја носам дома... ко за беља сите ко ќе се освестат одма бегаат, и се си мислам дека тоа е заради фактот што дури тогаш сваќаат дека всушност си имаат работа со синот на градоначалникот па неможат да се носат со тоа... :toe:

Ако имате некој совет како да ја променам техниката слободне споделете го тоа тука... :)

Со шарм и директност (имаше збор за ова не ми текнува -.-) ме заведуваат (:

Најчесто заведувам...не заведувам. lol
Незнам, пробувам да напраам муабет, ваљда. Ако не ми иде муабетот, ништо...

до сега не сум заведел... бев заведен два пати, ваљда од недостаток на самодоверба =)

Ме имаат заведено со својата природност. И умност. Стопати поубаво иам поминато со женска коа правиме некоја филозофија на живот, дискусија за омилени теми отколку да ми дое некоја на шанк шо не ја знам и да ми се мота ко низ хулахоп.

Како заведувам? Не заведувам. Можеби понекој комплимент од душа, хумор, и така.

И лајкнувам слики и песни и после и коментирам и она е зашеметена од моите коментари... -.-

Ок, горе она и не е толку далеку од вистината. Во вистинскиот живот - шали. Посебно кон неа. И чат-пат по нешто филозофија. Не се планира тоа. Самото ми иде.

А како ме заведуваат? Лесно е. Женско е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom