Работава е не знам кај терам, ама давам насоки" Заев дал насоки..."
За 8-ми март ќе одиме на шопинг во Италија.Во меѓувреме Прегледај го приврзокот 285229
Daj mu na covek malku mokj za da mu go vidis vistinskiot karakterКаква некултура во таа клиниката на Жан Митрев ... Бев да се тестирам и направив мала грешка во пополнувањето податоци, и требаше да промени оваа на шалтерот 30 секунди работа ... абе дигна галама за 3 села, каква неодговорност било ова во вакви времиња, извинувањето не и значело ништо на неа
Да ви се изнасерам на сите дипломи магистри и незнам шо и да имате, се е џабе со ваква простотија од однос. Штета платено ми беше веќе, жити се ќе одев до Ниш ако треба ама немаше да им оставам пари.
Па 90% од тие што работат на шалтери се такви во Македонија. Без разлика каде и да работи и во која институција. На еден така десет пати му се обратив за да го прашам, ама телето си гледаше на телефон и се правеше дека не ме слуша. Абе какво извинување кога ќе видиш дека се однесуваат безобразно, спушти се на нивно ниво и враќај со иста мера. Само така памет ќе им дојде.Каква некултура во таа клиниката на Жан Митрев ... Бев да се тестирам и направив мала грешка во пополнувањето податоци, и требаше да промени оваа на шалтерот 30 секунди работа ... абе дигна галама за 3 села, каква неодговорност било ова во вакви времиња, извинувањето не и значело ништо на неа
Да ви се изнасерам на сите дипломи магистри и незнам шо и да имате, се е џабе со ваква простотија од однос. Штета платено ми беше веќе, жити се ќе одев до Ниш ако треба ама немаше да им оставам пари.
Абе ајде. Секој ден тие лош ден имаат. Јас немам ли лоши денови? Па јас ако се водев по тоа, кога имам лош ден до сега требаше да направам масакр на работа. Не е оправдување тоа, треба малку да си го средат однесувањето.Може имала лош ден, доста со овие осудувања.
„Не ме интересира дали имала лош ден, ќе си работи на трпението и љубезноста во секакви услови и онака 100 евра плаќам за обичен преглед“.
I ti za inaet poprvo ke primese albanska ili kosovska otkolku gruevska posto neli alergicen si na Gruevski. Uste neproizvedena imas reakcii, tek pa da ja primese.и тоа наша вакцина ќе беше
и Систина ќе имаше развиено своја, конкурентска
...ако била млада може тоа било нејзин начин да ти одземе внимание, а ти млад не ,,осеќаш,, што ,,извинување,, барала, а може и ти крив малку да не си вака арогантен како на форумов, ама без разлика ти си пациент не смее таа да има таков пристап... мене да ми се стрефне вака и тоа од приватни болници каде се плаќа, со камата ќе ми врати и Тв ќе и донесам ако треба, да знае друг пат од која страна на шалтерот се наоѓа,Каква некултура во таа клиниката на Жан Митрев ... Бев да се тестирам и направив мала грешка во пополнувањето податоци, и требаше да промени оваа на шалтерот 30 секунди работа ... абе дигна галама за 3 села, каква неодговорност било ова во вакви времиња, извинувањето не и значело ништо на неа
... е да де, сега ќе оправдаме и вакцина од Астра Зенека која нема ,,рејтинг,, во вакцинирањето, па сега предност пред Фајзер вакцина, комерцијални финти опасно е за ваков вид на лекови како што се вакцините,Scotland vaccination drive linked to big drop in hospital admissions![]()
Scotland Covid vaccination drive linked to big drop in hospital admissions
Pfizer jab cuts risk of admission by up to 85% four weeks after first dose, while AstraZeneca jab cuts risk by 94%, study findswww.theguardian.com
Pfizer jab cuts risk of admission by up to 85% four weeks after first dose, while AstraZeneca jab cuts risk by 94%, study finds
Рејтингот со ѕвездички го мерат или? За другар прашувам.... е да де, сега ќе оправдаме и вакцина од Астра Зенека која нема ,,рејтинг,, во вакцинирањето, па сега предност пред Фајзер вакцина, комерцијални финти опасно е за ваков вид на лекови како што се вакцините,