Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таму ако ти стане досадно слободно дојди тука со некој коментар, Гризман не го бива за џабе парите флопхехехеАрно рече Вокерот, не се Псж толку јаки Барса е најслаба
Сериозно,на гол не шутнаа во прво полувреме,од толку шо беше досадна утакмицата ја исклучив, поинтересно ми е да се карам во темата кладилница![]()
Гризман посекако не го бива, на таа тема мислам дека расчистивме одамнаТаму ако ти стане досадно слободно дојди тука со некој коментар, Гризман не го бива за џабе парите флопхехехе![]()
Ако се е во ред треба да се врати на терен за 2 недели.Како бре ја утнаа таа со Кадиз минатото коло.
На крај повредата на Фати ќе испадне пресудна, сигурно ќе имавме уште 4-5 бода на ова конто да не се повредеше малиот. Има ли инфо од прилика кога би требало да се врати?
И Пјанич е повреден. Ако не може да игра Педри мислам дека ќе ги изненади со 4-4-2 овој пат. Со Тринкао и Дембеле по страна.Добро испадна експериментот на Куман со тактиката денес ама сепак мислам во купот треба да се врати стандардната 4-3-3. Сепак се брка негатива од два гола и тројца напаѓачи се потребни. Го очекувам Гризман со Меси и Дембеле напред, а ако е повреден Педри ќе мора да стартува и Пјаниќ.