Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој беше задолжен за табелата, ако може да постира.
Еве ја, само топ 4, ваљда другите под тоа се некои небитни екипи, не знам, не пратам ептен Серија А :toe:

1613923017221.png

+33 гол разлика ееј :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.916
Мразам кога сум во право:(
Нечесници, бесрамници, неспособни, клубо на татко ви е да го брукате вака, добро се знаеше ќе губиме, ама крв требаѓе дфа плукате, даа играте како да ви е последен ден во живото, а вие умислени затворате очи, Ибра ќе го решел дербито, куров ми ќе го реши, уверени сте биле дека ќе победите, мало сутра дека ќе победите,, а ваму не можите едно подавање да погодите, празен гол го љѕфкате, се местите по 2 сати да шуитните, синкир свадба е ова па ќе ве чекаат да се дотерате, ги оставате како сакаат голој да даваат. А и ти копиле од судија не можеше барем еден пенал да досудуиш на 0-1, пичка ти материна копиљачка. Абе мрш закопајте се и не излегвајте. Ама пак вас ништо нема да ви биди, ние ќе се нервираме, глупости. Ај сега со Црб Звезда испаднрте, нека ве напоолни Рома, па сите со ред, маму ваше неспособно :yid:
Нека е честито скудетото на Интер, сосема заслужено, а ние ќе се удајме во мизерија.............. пак....................

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што се објаснувате кога главен напаѓач им е човек што не знае да прими и да шутне фудбал, среќа што природата му дала конституција како шлепер па има 10 секунди време да ја прими. Двајца такви фудбалери играат во топ5 лиги, еден е Лукаку а другиот е Адама Траоре, едниот знае да се гради а другиот е премногу брз, ама кога ќе дојде момент да ја шутнат топката ја маваат со некој дел од стапалото што никој фудбалер не го користи. Ако не ми верувате видете го пеналот против Милан и јас глава ставам дека ја шутираше доле а малку фалеше да отиде над гол.
А еве го и најглупото мислење во историјата на сите мислења. Сликовит приказ за елементарно непознавање на фудбалот како спорт. :pos: :pos: :pos: :pos:

УХУХУХУХУХУХУХУХУХУШЕР

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Дајте постирајте пак како примале играчите на Интер плата, дајте малку хехенца да се посмееме, ехехехехеххее.

Лабаво, тресни си ги од земја, врати ги таму кај што им е местото.

И многу ми беше океј реакцијата на Ибра, како со аплауз сакаше да ги крене... као, у реду е деца, све је ово нормално. Пуши го бе босански цигану да ти ебам фацата грозна.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.292
Дајте постирајте пак како примале играчите на Интер плата, дајте малку хехенца да се посмееме, ехехехехеххее.

Лабаво, тресни си ги од земја, врати ги таму кај што им е местото.

И многу ми беше океј реакцијата на Ибра, како со аплауз сакаше да ги крене... као, у реду е деца, све је ово нормално. Пуши го бе босански цигану да ти ебам фацата грозна.
Не знам, ја мислам му аплаудираше на Мартинез за головите.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе биде јако у темава и Јуве ако се вратат

А до тогаш, поддршка за Челзиевите легенди Конте и Лукаку

Статус
Затворена за нови мислења.