Ајде уште еден.Преглуп пенал, не ни покажаа повторен снимак од ВАР, мене ми се виде ко прво во гради да го погоди па во рака. Да не испадне дека плачеме на судии цело време. Ќе ја вртат оваа, топ играме.
Овие ми се секоаш смешни, ко демек некој друг тренер немаше да му даде шанса на Сака. Сака израсна во ЕЛ, така да споменик треба на Европа ЛигаSpomenik na Emeri za shansata na Saka vo prv tim. Spomenik.
Тотално се сложувам, Бенфика освен сумњивиот пенал немаа ништо од игра, не ги искористивме шансите и иако не е готово, може да жалиме за денешнава утакмица, нека си ебе матер, не му беше ич денот на Оба, штета,а и Артета ептен касно со измените тргна, башка и погрешни измени според мене, ЕСР требаше порано за Пепе, Лака требаше исто да влезе, ама нема врска, ќе фалиме или критикуваме наредната недела, со Сити секако ми е отпишана веќе утакмицата, само да не биде голем блам, некој културен пораз 3-1 за нив на пример.Одлична игра, ептен сум задоволен од прикажаното, резултатот не ја покажува доминацијата на терен. Мораше да се добие ова со барем 2 гола разлика, доста шанси се прокоцкаа, Обамејанг беше доста камен денес и мораше со ова реми да се помириме на толку промашени шанси. Чиста победа прокоцкана, ама со ваква игра и волку силна младина има големи шанси тие црните денови од пред некој месец да останат само минато.
Секако, и на Фабрегас, Вилшир, Ремзи, Волкот, РВП некој друг ќе им даеше шанса од кај знаеш, споменик на ПЛОвие ми се секоаш смешни, ко демек некој друг тренер немаше да му даде шанса на Сака. Сака израсна во ЕЛ, така да споменик треба на Европа Лига![]()
![]()
![]()
Emi ko mozheshe za Wenger, deka doma bil kaj Mbappe, Ronaldo bil kaj nas na trening i slicno, neka se fali malce i EmeriОвие ми се секоаш смешни, ко демек некој друг тренер немаше да му даде шанса на Сака. Сака израсна во ЕЛ, така да споменик треба на Европа Лига![]()
![]()
![]()
Подлабоко е. Сакал повисока функција, ако не се лажам спортски директор. Повеќе за Франсис Кагигао треба да жалиме отколку за дијамантсково око што ни ги тупна Сократис,Лихштајнер и Мики.Џабе кога на Арсенал не му чинеше![]()
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk