DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.844
- Поени од реакции
- 17.794
Јувентус куца од средниот ред и немањето креативец на средина. Со Артур се движи топката побрзо и знај да задржи топка да загради и е само тој таков профил на играч и не е доволно, фали и динамичност затоа МекКени легна убо во тимов. Ете почнале преговори со Локатели кој мислам совршено ќе легни во Јуве плус Ауар ако го договорат ќе е одличен напредок...Јас без заебанција мислам дека за Јувентус е подобро да испадне сега, можеби ќе се вклучи некој аларм дека со ваква трансфер политика тонат во сивило. А ако поминат во следен круг може да им се падне Сити кои навистина може да ги посрамоти во моментов. Можеби не толку со некоја голема гол разлика, бидејќи одбраната на Јувентус е солидна, но Јуве во двобој со Сити ќе изгледа како селска екипа со 30% посед, нема топката да ја видат со овој жален среден ред што го имаат.
Годинава пишав јас уште летото без нерви и очекувања од моја страна но добар квалитетен тренер СЕКОГАШ ги маскира слабостите на тимот нешто во кое Алегри беше одличен. Пирло е жртвено јагне според мене.