UEFA Europa League

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.359
Па и Виљареал би требало да ја брани, ама некако уште поспани се. Плус Емери нели е специјалист за ова натпреварување. :P

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Гранада го обелува образот на Шпанците. 2-0 уште во 20. минута. :)

Добро одиграа Звезда, не заслужија да загубат. Не сум нивен фан и некогаш и ме нервира тоа величење на српските клубови кај нас ама некако и мило ми падна што израмнија на крај. Е сега во Милано мислам ќе биде друга приказна...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
150589498_752182445683076_8249782005704302099_n.jpg
Среќан МИЛАН Павков свима који славе...

Имаше тука некои ликови како супер моќниот Милан ке не растури каао бугарску скупштину, као демек правимо маубет за Милана од 2006 со Кака, Сидорф, Гатузо, Инзаги... а не з Милан од 2021 годину...
Како и да е одлична утакмциа за Звезду коју не гу доби ради глупоќу на Панков, другу недељу не очекувам ништо посебно бидејчи без Рода и Милун тешко дека ке направат нешто, али шта га знаш...

Последно уредено:

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
771
Поени од реакции
1.958
Европскиве натпреварувања секогаш биле мерка за јачина, колку и да се бунат некои. Јас искрено немав претстава дека шпанскава лига е до толку падната, за реал и барса да, но другиве изненадија, пред се севиља. Ливерпул паднаа и Сити не беше толки јак до скоро и делуваше дека и премиер е послаба, ама грешка било. Очекувам и челзи да го елиминира атлетико. Италијанските дупка и тие, пл па бундес годинава.
Se e ok , so pisa , ama deka celzi ke go eliminira atletiko malo morgen dryze. Colisimo ima da im go zbiberi takticki ,nema da znaat gz kaj e glava kaj e . Postov slobodno neka bide remet target ako gresam, inaky red blood red shirt, glory glory man united , glory glory man united :)
Автоматски споено мислење:

Мата не е спремен за повеќе а ВДБ е повреден, јбг
Se slozuvam, no sepak od 65 imavme 0:3 , mozese porano da pusti dryg nekij , i kef ke mi bese da go pustese Shola Shoretire, detevo e star in the making na united vo sreden red, go gledam cela sezona na U-23 , workohkic tezok , karakter ima i pred se intelegenten i miren e , treba se Ole da dozvoli da ja oseti trevata deteto ne mata, no toj znae podobro , zatoa e tamu kaj sto e :) ,

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.359
Прегледај го приврзокот 284896
Среќан МИЛАН Павков свима који славе...

Имаше тука некои ликови како супер моќниот Милан ке на растури каао бугарску скупштину, као демек правимо маубет за Милана од 2006 со Кака, Сидорф, Гатузо, Инзаги... а не з Милан од 2021 годину...
Како и да е одлична утакмциа за Звезду коју не гу доби ради глупоќу на Панков, другу недељу не очекувам ништо посебно бидејчи без Рода и Милун тешко дека ке направат нешто, али шта га знаш...
Ќе се крстите на втората во Борјан и ќе се надевате дека барем тој ќе има добра партија на голот. А како ќе ја крпи Станковиќ одбраната само тој си знае. Ќе ротира со Саного на стопер изгледа, а некој од Гајиќ или Бакајоко ќе иде на крилен бек. А денес повеќе Милан ја усра работата отколку што Ѕвезда беше добра.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
За греота е реми да славиш и имаш уште еден натпревар.
За греота е да славиш нерешено дома и да имаш уште еден натпревар, ама на овој му се простува, толку му се можностите.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ќе се крстите на втората во Борјан и ќе се надевате дека барем тој ќе има добра партија на голот. А како ќе ја крпи Станковиќ одбраната само тој си знае. Ќе ротира со Саного на стопер изгледа, а некој од Гајиќ или Бакајоко ќе иде на крилен бек. А денес повеќе Милан ја усра работата отколку што Ѕвезда беше добра.
Све освен победа на Милан ке биде чудо на Сан Сиро, многу тешко со одбрана којаа ке е ссоставена од Панков, Дегенек Гајиќ и претпоствљам Вукановиќ и да грешкаа беше што Саного-Петровиќ на средина денеска не играа, туку Канга-Петровиќ... а кој ја усрал повеќе работата тоа не е важно, тука се пишуваше дека е примиме десет комада, а Звезда во најмала рука беше рамноправен противник денеска.
Автоматски споено мислење:

За греота е да славиш нерешено дома и да имаш уште еден натпревар, ама на овој му се простува, толку му се можностите.
исто важи коментар погоре и за тебе.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Aко мислиш на сликата од погоре, мислам дека ја имам видено некаде претходно.
Не. Мислам општо. И реакција после натпревар и паѓање во транс на коментаторите а богами и на сите на Маракана.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Кај виде славење... за греота е да си глуп.
Глуп можеш да му викаш на тој што те напраил. Се виде колку нема славење по трансот на играчите, кометаторите а и по твојот пост.

Kajgana Shop

На врв Bottom