Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблеми со вистава неам појма што е работава.
Прво игриве сто ги пустасе на xp сега или не ги инсталира или при подигање пагаат.
И второ ми се појави следново додека сурфав.

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000008884
BCP2: FFFFFA80017FFF10
BCP3: FFFFFA8001800000
BCP4: 0000000000000205
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Прај формат и стави друга виста, од друго цеде, не истата што си ја инсталирал.

ТИ ОЗБИЛНО ОВА!!!!!!!???????

Епа чим сите игри или не се инсталираат или се гасат или ти се појавува Blue Screen или......

Сјебана ти е вистата.

Епа чим сите игри или не се инсталираат или се гасат или ти се појавува Blue Screen или......

Сјебана ти е вистата.

Вистава ја земав од другар он си ја корист и му е ок и ставил сп1 и ми ја даде.
Баш читав по други форуми сите кои имаат ваков проблем со крашувње и дампинг мемори имаат различни решенија, и до сега не прочитав ова што ми го кажа ти, затоа се изненадив, а и ставив програми кои функционираат незнам да го ебам кој ќе праи се одново упм.

Баш читав по други форуми сите кои имаат ваков проблем со крашувње и дампинг мемори имаат различни решенија, и до сега не прочитав ова што ми го кажа ти, затоа се изненадив, а и ставив програми кои функционираат незнам да го ебам кој ќе праи се одново упм.

Абе си има солуции, ама кај тебе има повеќе проблеми одеднаш. Колку време ја користиш и од кога ти прави вака?
Ја мислев дека ја имаш инсталирано од пред некој ден...

Ако мене ме прашуваш следнава......

intel core 2 quad 6600 chipset 43
memory 4 gb ddr2
nvidia gf 9800 gt

Ај пробај инсталирај си Service Pack 2 за виста и види што ќе стане од проблемот.

И кажи ми, на сите игри истото ти го прави, и кога сурфаш преку сите прелистувачи, истото го прави?

Кои други проблеми си ги забележал?

Ај пробај инсталирај си Service Pack 2 за виста и види што ќе стане од проблемот.

И кажи ми, на сите игри истото ти го прави, и кога сурфаш преку сите прелистувачи, истото го прави?

Кои други проблеми си ги забележал?

За игрите имам различни проблеми а блу сркинот ми се појави прв пат пред да
пишам на темава.

Друг проблем имав со energy saverot на гигбајт па го исклучив.
Иначе вистава ја ставив вчера.

За игрите имам различни проблеми а блу сркинот ми се појави прв пат пред да
пишам на темава.

Друг проблем имав со energy saverot на гигбајт па го исклучив.
Иначе вистава ја ставив вчера.

Мој предлог, напрај си формат додека немаш многу ствари инсталирано, и стави си друга виста, најди некоја понова. Јас ја имам Vista SP1 (Integrated November) и плус инсталирав ЅР2

Ако ти е тазе инсталирана и немаш многу работи на неа повеќе и полесно ќе ти биде да форматираш и да ставиш тазе нова 64 битна виста (зошто имаш 4 гига рам). Ако оваа ти е 64 битна, асалните кракови се ретки и има полно со вируси и може ти си еден од тие „среќници“ ко мене :)
Ако ти треба добар крак за 64 битна пиши пп.

Ако ти е тазе инсталирана и немаш многу работи на неа повеќе и полесно ќе ти биде да форматираш и да ставиш тазе нова 64 битна виста (зошто имаш 4 гига рам). Ако оваа ти е 64 битна, асалните кракови се ретки и има полно со вируси и може ти си еден од тие „среќници“ ко мене :)
Ако ти треба добар крак за 64 битна пиши пп.

Јас имам убав крак за СИТЕ Vista.

Ми кажа татко ми дека на лаптопот мој му стаиле Виста, и кога ми кажа ке го утепав:icon_lol:Чини ли Вистава или не?
Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom