Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Влегува и Пјаниќ, може само да се молиме да не примиме втор гол, од одбраната до задниот везен доверба во ниеден играч. Или ќе дадеме трет или тие нас втор.
Автоматски споено мислење:

Добро е, конечно.

:uzi:

Дечки да не го заборавил некој Тринкао на тројка упален? :icon_mrgr:
Море каков зицер промаши, абер нема од завршница.

Него уште се мислам, како можеше црни умтити да избега од дуел при голот, едноставно избега од играчот, воздух чуваше.

e и Фирпо даде гол гасете ТВ :pos:

Море каков зицер промаши, абер нема од завршница.
подобра опција во моментов од Дембеле според мене

Добро е што оваа утакмица ја доби Куман ако НЕ ја добиеше одма ќе беше на мета на критики.Зошто Мораиба,од прва минута,зошто Фирпо,зошто други,трети,ама сигурно не е Куман крив што Гризман чисти зицери промашува (Недај боже да се деси ова против Псж).

подобра опција во моментов од Дембеле според мене
Истo мислам и јас. Освен што исебичи акцијата на празен гол, другиот дел од утакмицава одлично го изигра. Се позиционора, утрчува, шутира итн.
Баш сакав хет трик да даде, блиску беше :(

Само шо сакаше воа да га пишам, 1 на 1 со голман 2 пати и курац, сга требаше 5-1 да биде
5-1 заврши .... можевме повеќе голови да им брцнеме..

Добро е што профункционираа повеќе играчи, барем за вакви покемон екипи да не мора цел прв состав да игра.

Иначе, да не се лажеме, против сериозна екипа која ќе постави бункер единствен играч што може да пробие по страна е Дембеле.

Кучињата псж се на ред, одма да пишам дека по никоја цена не смее да игра умтити, најдобро би било Араухо да е прва, зошто најдобар стопер во тимов е Араухо, а втор најдобар повреден Араухо. Друго нека дадат се од себе па што ќе биде тоа.

Пике тренирал денес со тимот, значи 100% тој ќе е еден од штоперите. За Араухо ќе видиме, се надевам дека и тој ќе е.

Пиќе - Ленгле... стадард двојка од почетокот.
Дест и Алба по страна. Средина и напад иста. Вчера сите средњаци одмориа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom