Си купил предмет од АМЦ. Сам си крив. Нема чаре.Луѓе имам сериозен проблем, барем мене така ми изгледа?
абе, пред 15 дена купив лап топ со Windows Vista Ultimate 32-bit оперативен систем, по неколку дена користење ми излезе едно и бара активација на виндоусот онлине за 25 дена инаку ќе престане со работа !!!
Дајте ако има некоја помош, ако не да го носам рикверц у АМЦ ?
однапред благодарам.
П.С пробав некои кодови но не успева.
По што заклучи дека Vista 64 е подобар од Vista 32 или ХР 32?Задоволен сум од вистата. Користам Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 и сега за сега сум презадоволен.
За 32 битен оперативен систем подобар е ХП, но за 64 бит подобра е виста 100 пати.
Daj mi go krakot da probam kaj mene.I mene vtoriot pat koga instalirav taka mi se sluci.prviot pat bese ok.Moj prijatel sistem administrator mi kaza de krakirana vista so sekoj update e mozno da go pravi toa posto so sekoj update go otkrivale krakot a imalo nekolku situacii kade sto pc-ta skros mu se zaklucuvale.Пууу мамицата...Стаив Vista Ultimate, ја апдејтирав, стаив SP1 и сеа ми вика 15 days till activate... Има чаре? Ако ја кракирам сеа одпоново, можно е да го скине Serial Number-от ?
Тоа го велеш така од многу искуство нели? Да те питам нешто... Кога (и ако) си користил Vista, retail или oem ти беше? Само тоа ми кажи.Ja neznam so se zamarate so Vista koga ima XP so e 100 pati podobar od vistata i ne vi treba vista koga ima XP service pack 3 so samo dabe da vi go kine ramot ?!?!?!?!?
Тоа пошто сигурно имаш ѕвер од компјутерКој не пробал Виста, нема право да го пљука. Мене конкретно Вистата ми фура боље од ХР.