Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej decki kako da gi vnesam drajverite za zvucnata na vista imam zvucna kartica Aureal Vortex AU-8810 probav na 100 nacini i nisto aj moze nekoj podetalno da mi objasni ili ako ne da stavam nekoj drugi drajveri moze li taka .. nemam zvuk veke edna nedela i se mucam da nejdam nekako no nisto .... zas mi crkna realtekot sto e na maticnata ..... i sea samo toj drajver e a dzabe mi e koga ne raboti ...... aj pomos pls
znam man abe ovaa ja staviv sto ja pisuva tamu i za nea mi trebaat drajveri i kako se instaliraat zas probav 300 nacini ne moze najdov drajvei ama ne saka neso da ne ima nekoja finta neso so vistava u stvari eve eno slikice da viis kako eТи цркнала онборд звучната, што те буни?
Купи си нова звучна картичка и толку.
....Луѓе имам сериозен проблем, барем мене така ми изгледа?
абе, пред 15 дена купив лап топ со Windows Vista Ultimate 32-bit оперативен систем, по неколку дена користење ми излезе едно и бара активација на виндоусот онлине за 25 дена инаку ќе престане со работа !!!
Дајте ако има некоја помош, ако не да го носам рикверц у АМЦ ?
однапред благодарам.
П.С пробав некои кодови но не успева.
Луѓе имам сериозен проблем, барем мене така ми изгледа?
абе, пред 15 дена купив лап топ со Windows Vista Ultimate 32-bit оперативен систем, по неколку дена користење ми излезе едно и бара активација на виндоусот онлине за 25 дена инаку ќе престане со работа !!!
Дајте ако има некоја помош, ако не да го носам рикверц у АМЦ ?
однапред благодарам.
П.С пробав некои кодови но не успева.
Прво, аку си го купил од АМЦ лаптопот нов, тогаш претпоставувам дека вистата ти е легална, види низ цедињата шо ти дојдоја со лаптопот дали имаш цд-двд од вистата, аку има на него треба да има key.
Полесна варијанта е да го свртиш лаптопот наопаку и таму (на задната страна кај батеријата) имаш залепено Вибдоус маркица со серискиот на вистата стави го него и тоа е.
Аку па ги немаш овие опции трк во АМЦ.