Windows Vista

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Кој не пробал Виста, нема право да го пљука. Мене конкретно Вистата ми фура боље од ХР.
во право си вистата е супер и кај мене е побрз од хр само знае некогаш да дупи ко ке снимам двд видео во позадина и е пуштен медиа центарот и тука гледам двд филм

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Кој не пробал Виста, нема право да го пљука. Мене конкретно Вистата ми фура боље од ХР.
Тоа пошто сигурно имаш ѕвер од компјутер :) Знам кај мене така е, многу е побрз од ХР. Многу поквалитетно ги користи системските ресурси.
Се сложувам. И кај мене страшно добро тера на ѕвер машина:)

Само една работа ужасно ме нервира што нема Windows Picture and Fax Viewer. КОј проргам вие го користите за прегледување на слики? Мене најубав ми беше тој. Наједноставен, најбрз, таман си беше. Сега го нема.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
епа има еден со виндовсот шо е освен ако немаш лајт верзија некоја инаку имаш во нерото Picture Viewer нешто така беше и тој е добар
едит:Nero Photo Snap Viewer се вика

Co.oL

мафеЗ друарЧе ауФ
Член од
3 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Windows Photo Gallery е подобар од тој на Икс Пе.
Интерфејсот е подобар на оваа програма, како и на цела виста во однос на икс пе.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се сложувам. И кај мене страшно добро тера на ѕвер машина:)

Само една работа ужасно ме нервира што нема Windows Picture and Fax Viewer. КОј проргам вие го користите за прегледување на слики? Мене најубав ми беше тој. Наједноставен, најбрз, таман си беше. Сега го нема.
Уште од Windows 98 па наваму, стално само ACDSee го користам, партали праи програмот.

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Ne be koga go go donese brat mi od amerika komjuterot bese so vista 64 bit i posle mu stav XP alianware se znae ama vecer naj verovatno ke go stavam pak vistata zs sakam da go iskoritam siot ram i procesor a i licencirana mi e i se

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ne be koga go go donese brat mi od amerika komjuterot bese so vista 64 bit i posle mu stav XP alianware se znae ama vecer naj verovatno ke go stavam pak vistata zs sakam da go iskoritam siot ram i procesor a i licencirana mi e i se
Кој е тој XP Alienware? Некоја модификација на ХР како Crystal, Black, Dark, Hacked...?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
добра е виста бе, мене побрзо ми е на виста него на компјутерот шо имам XP, ама тоа е се до комп. ако е јак комп. и виста ке си работи добро ако е тапа нема да работи

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Alienware-Theme-Manager дан му е бапнат на ХП-то??
Иначе се потрудив да побарам но не можев исто така да најдам такво ХП....

BTW - По толку јаки машини што имате и што не ви кочи,сецка или било што....што оценка ви дава вистата на вашата ѕверска машина??
Од можни 5.9 мене ова ми го дава:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
првите дена на виста, ми идеше да ја акнам од земја, ама сеа тамам ми е...
еве ја мојата, ме клеца малце графичката ама...

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom