Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Дај бе ти од тој рускиот Титан прати еден пакет, да ги издолжиме по сантим два....ќе најдеш оригинал таму.
Само ако е по Законот на Телема ))))))
Автоматски споено мислење:

фаминистки
Зашо бе сите феминистки се ружни?

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
[/QUOTE]
Znaci so srbite isti sme, i na mars ke ideme i pak ke bideme narcisi, lele sta sam lep , da mozam bi se .... Eve ja sum feministka i sum isklucok na tvojto pravilo , sekoe sabajle bez razlika dali e nadrven ili ne pred ogledalo vikam brej sto sum lep.
Gleas brat makedonec sum ko tebe .
Idemo na mars idemo na mars.

P.s
Devojcevo e preubavo.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Znaci so srbite isti sme, i na mars ke ideme i pak ke bideme narcisi, lele sta sam lep , da mozam bi se .... Eve ja sum feministka i sum isklucok na tvojto pravilo , sekoe sabajle bez razlika dali e nadrven ili ne pred ogledalo vikam brej sto sum lep.
Gleas brat makedonec sum ko tebe .
Idemo na mars idemo na mars.

P.s
Devojcevo e preubavo.
И преку маска си приметил :)
Иначе у право си, еден лајк и од мене (y)

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
2.353
Дете, ти од Куманово си? На тема феминистички барања, сети се на виц : ........не мешај ситуацију с'с ќутек :D
На тема комуникација! Јас мелам како празна воденица, не сум особено срамежлив и да направам комуникација ама ич не ми е проблем, плус не сум од тие што свиркале по женски. Не можеш да скуваш таква ситуација, превише си фатен во калупот на денешната комуникација. Тој што у мое време свиркал не значи дека сакал комуникација со девојчето, него тоа беше начин кратко и јасно да се каже: брееј авион женска! Толку, ни више ни мање. Кој разбрал разбрал, кој не здравје!
Од кумановските села, сељаче сам ја што да работу. :P

Постојат два типа на комуникација: вербална и невербална. Мило ми е што вербалната комуникација ти е силна страна, јас не можам да се пофалам дека сум комуникативен оти реално не сум. Па еве на ваков начин наоѓам шанса да јадам лајна по темиве така да ми замерувај. Инаку ова со свиркањето може до некаде да се категоризира во невербална комуникација. Иако во литературата не е дефинирана како таква. На пример мене ако некоја девојка ми се допаѓа јас ќе и кажам во лице. Плус не би свиркал во никој случај оти со сигурност само би вознемирил некоја личност и би направил да се чувствува исплашено. Оти гледаш во денешно време што багра има по овие платформи по интернет. Инаку немој да мислиш дека имам нешто против тебе , па затоа те замарам и те цитирам. Напротив супер лик си ми и мило ми е што дискутираме на смирен и цивилизиран начин. Оти со секого не можеш да дискутираш вака.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
А зошто веќе не мислиш?
Јас уште мислам дека е машко.
Самиот сервер одма би се угасил кога би воочил таква фотка од неа.
Машките се свињи, не одат на вакви протести!

@chef_cook не се сите феминистки ружни, лично познавам неколку многу убави и многу женствени, само се премногу нервозни.
Се сеќавам еднаш дека го начнавме прашањето за абортусот. Малку ми се доближи и ми ја стави раката на моето раме. Си викам оваа спрема терен да ми удри една. Малку ме стисна и потоа ме пушти. Замисли јас да ја фатев така! :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.711
Поени од реакции
25.126
Член од
7 март 2009
Мислења
1.163
Поени од реакции
829
Само ако е по Законот на Телема ))))))

Не се сите ружни,погледни ја лево таа шо е од панелисткава позади буцмастата,со црна чанта и бела маска,која ебачина лежи таму,мммммм......Каква чаби убавица

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
Не се сите ружни,погледни ја лево таа шо е од панелисткава позади буцмастата,со црна чанта и бела маска,која ебачина лежи таму,мммммм......Каква чаби убавица
IMG_20210204_073545.jpg
Braty ovoj post i ovoj tvoj potpis ili kako da go recam se kontradiktorni ko poimot feministka , lezbejka i peder vo makedonsko opstestvo :).
Se izvinivam za offtopikot ama morav .... :)

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Ја на оваа со плакатов мислев бро..оваа дека ружна никој не ја ебе,и ај феминистка станала,да се занимава нешто у животот.Мајко божја,ко кучка е грда

Прегледај го приврзокот 282422
Braty ovoj post i ovoj tvoj potpis ili kako da go recam se kontradiktorni ko poimot feministka , lezbejka i peder vo makedonsko opstestvo :).
Se izvinivam za offtopikot ama morav .... :)
Он не дискутира,он констатира факат,дњка би ја отворил дотичната

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Нашиов народ колку повеќе користи нет толку поограничен станува...И не само нет...
Пред неколку години еден психо ми праќаше заканувачки пораки на смс врзано за работа и тогаш научив дека смс пораката може да се завери на нотар за да послужи како доказ. Ова го кажувам со друга цел: тоа што имаш како податок на телефон не е само обична преписка и може да има и тежина.
Од една страна имаш фотографии кои се пратени на еден лик и истиот ги дистрибуира на нет. Тоа е повредување на лични информации и приватност. Глупоста со ставка демнење е крајно нелогична. Инспекција те казнува ако приложиш матичен број и дозволено е само да се наведе бр. на лична карта од страна на Агенција за заштита на лични податоци ама сликите не спаѓаат во заштита на личноста?
Многу небулози и нерешни правни ставки.
Од друга страна споделување на фотографии е чин на примитивизам и лична нереализираност. Доволно е само коментарите да се прочитаат и јасен е IQ на членовите.

Kajgana Shop

На врв Bottom