Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Дај бе ти од тој рускиот Титан прати еден пакет, да ги издолжиме по сантим два....ќе најдеш оригинал таму.Телема шо вика на прашањево?
Дај бе ти од тој рускиот Титан прати еден пакет, да ги издолжиме по сантим два....ќе најдеш оригинал таму.Телема шо вика на прашањево?
Само ако е по Законот на Телема ))))))Дај бе ти од тој рускиот Титан прати еден пакет, да ги издолжиме по сантим два....ќе најдеш оригинал таму.
Зашо бе сите феминистки се ружни?фаминистки
Мислев дека е машко!
А зошто веќе не мислиш?Мислев дека е машко!
И преку маска си приметилZnaci so srbite isti sme, i na mars ke ideme i pak ke bideme narcisi, lele sta sam lep , da mozam bi se .... Eve ja sum feministka i sum isklucok na tvojto pravilo , sekoe sabajle bez razlika dali e nadrven ili ne pred ogledalo vikam brej sto sum lep.
Gleas brat makedonec sum ko tebe .
Idemo na mars idemo na mars.
P.s
Devojcevo e preubavo.
Од кумановските села, сељаче сам ја што да работу.Дете, ти од Куманово си? На тема феминистички барања, сети се на виц : ........не мешај ситуацију с'с ќутек
На тема комуникација! Јас мелам како празна воденица, не сум особено срамежлив и да направам комуникација ама ич не ми е проблем, плус не сум од тие што свиркале по женски. Не можеш да скуваш таква ситуација, превише си фатен во калупот на денешната комуникација. Тој што у мое време свиркал не значи дека сакал комуникација со девојчето, него тоа беше начин кратко и јасно да се каже: брееј авион женска! Толку, ни више ни мање. Кој разбрал разбрал, кој не здравје!
Самиот сервер одма би се угасил кога би воочил таква фотка од неа.А зошто веќе не мислиш?
Јас уште мислам дека е машко.
Еве кои здруженија (ЧИТАЈ: Невладини) стоеа зад протестот...
Прегледај го приврзокот 282385
Прегледај го приврзокот 282386
Не се сите ружни,погледни ја лево таа шо е од панелисткава позади буцмастата,со црна чанта и бела маска,која ебачина лежи таму,мммммм......Каква чаби убавицаСамо ако е по Законот на Телема ))))))
Автоматски споено мислење:
Зашо бе сите феминистки се ружни?
Ристо Самарџиев без окалките ?
Не се сите ружни,погледни ја лево таа шо е од панелисткава позади буцмастата,со црна чанта и бела маска,која ебачина лежи таму,мммммм......Каква чаби убавица
Ја на оваа со плакатов мислев бро..оваа дека ружна никој не ја ебе,и ај феминистка станала,да се занимава нешто у животот.Мајко божја,ко кучка е грдаНе се сите ружни,погледни ја лево таа шо е од панелисткава позади буцмастата,со црна чанта и бела маска,која ебачина лежи таму,мммммм......Каква чаби убавица
Он не дискутира,он констатира факат,дњка би ја отворил дотичнатаПрегледај го приврзокот 282422
Braty ovoj post i ovoj tvoj potpis ili kako da go recam se kontradiktorni ko poimot feministka , lezbejka i peder vo makedonsko opstestvo.
Se izvinivam za offtopikot ama morav ....![]()