Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
kako se dvizat cenite za kymco super 9 a\c na malossi kit , varijator malossi, karburator 21mm , lamela malossi, rolni malossi , vozdusni filtri malossi , anspuh giannelli , kais malossi , i kade mozat da se kupat

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
koj anspuh da go stava tecnigas next-r,leovince zx ili gianneli reverse

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ми требаТ помош. Моторче добро за 1100 евра? :\

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
кинесче или априлија/џилера/пијаџо од '99.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Нешо убо кенгур, иако немат убо за толку пари, ама да не речам најубото за 1100 евра :) Било шо, мотор да е:hehe:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
што не ти е јасно од тоа што го пишав? бирај. што ти изглеа тебе најубаво.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Мислиш се разбирам јас од мотори.. =) Само знам дек априлија за 1100 немат така? Денојве ке одам да гледам по градов мотори (Охрид), ама прашав да ми кажите вие според вас шо мотор да зеам

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Мислиш се разбирам јас од мотори.. =) Само знам дек априлија за 1100 немат така? Денојве ке одам да гледам по градов мотори (Охрид), ама прашав да ми кажите вие според вас шо мотор да зеам
Оо
кинесче или априлија/џилера/пијаџо од '99.
ти нешто збунет си ми. девојка да не си фатил?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
da:shame: ама не од сеа =P
Не, озбилно, кинесче е подобро или од тие од 99та? И стварно незнам шо да зеам, не ме заебавај брат :icon_bigg

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не, озбилно, кинесче е подобро или од тие од 99та? И стварно незнам шо да зеам, не ме заебавај брат :icon_bigg
Пред се ветерот за сите е ист и асвалтот исто гребе и крши коски:)
За низ Охрид да си брчиш моторче ја би ти препорачал 50ка и тоа кинеска 500-600 евра нова новцака за до плажа за до пазар ќе ти биде таман, троши едвај 2 литра а не верувам дека си по тркањето па 50-60 ќе ти биде супер да си го возиш:)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Не зимај кинеско 50-че,не идат, не кочат (усвари шо ќе ти е кочење коа повеќе од 60 не идат:))
Земи си априлија, пијаџо или евентуално година две кимко(супер 9) или сим џет и на раат си.

Јас мојот летово ќе го продавам ама од Ск сум :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
И конкретно каква марка? =) Точкест глеам по постојве ти имаш некој кинес, шо мотор? о.0

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мартин, прво договори се со себе што сакаш... БРЗИНА или МАЛА ПОТРОШУВАЧКА? МАРКА ДА Е или НЕ ТИ Е БИТНО ТОА? СТАРО или НОВО?
уклопи неколку од овие и ќе знаеш што сакаш. имаш малку комбинации бидејќи неможеш да избереш, брз, мала потрошувачка, нов и плус марка да е =)
тоа кажи, па ќе ти кажеме што да земеш

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
НОВ, издржлив а не на секои 2 недели на поправки да го носам, прилично брз :icon_bigg, за потрошувачка ќе давет дома пари не е проблем. Има многу кинески овде, ама работата е шо незнам кои се подобри од нив, незнам на шо ѕтребаТ да гледам за да се убај. и то

Kajgana Shop

На врв Bottom