Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.461
Обид за шала. Инаку вештачки надуена работа. Кога нема што спомни педофил и готово право се активираат сите. Застанува рационалното и право кастрирања, настани на денот, средби со министри сл. Една недела актуелно потоа се по старо.
Јасно, само што ние како женски род секад ќе бидеме провокатори на лоу маскуланити кај појакиов кхм пол.
И од таму со немање доволно муда, иде ах курвата гола се сликала дај матер да и заебеме.

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Абе коа ќе ти го брцне, не му правиш циркумизација.. едино ако вагината ти има заби..
Или кегел ако вежбала во теретана :)
Автоматски споено мислење:

Јасно, само што ние како женски род секад ќе бидеме провокатори на лоу маскуланити кај појакиов кхм пол.
И од таму со немање доволно муда, иде ах курвата гола се сликала дај матер да и заебеме.
Резултат на несигурности. Ги има и кај двата пола во различни форми.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Шо е работата со викидок петардата и објавување лични податоци од нејзина страна? Можи да појасните подетално? Неколку пати го срејчавам ова и сега ме заинтригува. Демек ги идентификува лујџево тука и ги објавува со цел да ги дискредитира, предизвика конфликт или...?
Идентификува, ама грешно :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Оваа погоре шо ја споделувате, на диџеј Марте ми заличи, цело време мислам за неа прајте муабет :pos::lolzz:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Оваа погоре шо ја споделувате, на диџеј Марте ми заличи, цело време мислам за неа прајте муабет :pos::lolzz:
Кога ќе забега некое женско ја имаме DJ Марте, кога ќе забега некое мушко ги имаме овие од собата....гледате дека не сме рамноправни?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.368
Поени од реакции
18.498
Ептен забегавте со муабетиве. Посебно преглуп е муабетот дека зашо се сликала провокативно нормално било дека ќе добие слика од кур во ДМ. How the fuck тоа е нормално човече. Шо се машките, имбецили и Кромањонци што не знаат да контролираат основни инстинкти па кога ќе видат полу гола цицка, во мозокот им настанува спој и праќаат слика од кур. Кој глуп муабет е тоа.

Се фаќате таму за две три “инфлуенцерки” а не гледате посериозен проблем дека се споделуваат слики од инстаграм со лично податоци на девојчињата нивни броеви и адреси.

Дај малку уозбилете се со муабетиве.
Интернетот знае да биде брутално место за вакви работи, и секогаш кога ќе сум видел слика од девојче во овој стил сум го помислувал тоа. Само сум претпоставувал дека се свесни за ризикот или воопшто не им смета.
Не зборам тука за кој бил крив, бидејки е очигледно кој е крив кога во таа група има манијаци и педофили кој злоупотребуваат лични податоци. Туку место да водат поинтлес дискусија дали мажите или жените се криви, треба луѓето да сватат дека се што ќе објават на интернет има големи шанси да биде предмет на малверзација. Повеќето луѓе кога ќе им го кажеш ова одма помислуваат дека нешто ги осудуваш, кога само им ја посочуваш реалноста, дека никој нема да те заштити од вакви работи ако не се штитиш ти самиот.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.653
Поени од реакции
16.859
цела држава се крена бидејќе некоја возрасна девојка што пуштила слика во купачи добивала навредливи коментари..
Ај да видиме ова работа како ќе оди :ќе има нова наставна програма, по ЕУ гејски стил, од 2 одделение овакви слики ќе гледаат децата

... а пази сега се воведува казнено дело демнење, па се предлага и кај нас да има кривично дело секс без согласност ( што го измислиа да го осудат Јулиан Асанге)... ама во прирачникот кажува

П: Кога е време за првото сексуално искуство?
О: Времето за прво сексуално искуство не е дефинирано со наведување на бројот на години на девојчето / момчето. Не може да се каже да има 14, 15, 16 или .... години. Подготвеноста за првото сексуално искуство зависи од физичката и емоционална зрелост, така што нема правило кога е најдобро време за овој чекор, бидејќи не постои единствен и точен одговор.
....
П: Што е анален секс?
О: Да се биде заљубен, да бидеш сакан и да водиш љубов е прекрасна работа. На кој начин ќе се оствари сексуалниот однос и ќе се доживее задоволство е прашање на желба, потреба и согласност на лицата кои водат љубов. Аналниот секс е еден вид сексуален однос. Не оптеретувајте се со „техника“. Луѓето кои се сакаат ќе истражуваат што сакаат.

П: Ја бакнав мојата другарка неколку пати, тоа многу ме возбудува, дали сум лезбејка?
О: Следете ги вашите чувства и потреби, не плашете се или срамете се од нив, заљубеноста и љубовта се скапоцени чувства. И кога станува збор за бакнување, сексуалниот идентитет на секој од нас е посложен отколку бакнеж. Не брзајте, не мора сè што е брзо да има име.
П: Млад сум и ми се допаѓа еден другар од одделението.
О: Следете ги вашите чувства и потреби, не плашете се или срамете се од нив, заљубеноста и љубовта се скапоцени чувства. Што ти би му одговорил на ова исто прашање на твојот „стрејт“ пријател кој ти се поверил дека му се допаѓа девојче од одделението? Тоа се истите чувства.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
цела држава се крена бидејќе некоја возрасна девојка што пуштила слика во купачи добивала навредливи коментари..
Ај да видиме ова работа како ќе оди :ќе има нова наставна програма, по ЕУ гејски стил, од 2 одделение овакви слики ќе гледаат децата

... а пази сега се воведува казнено дело демнење, па се предлага и кај нас да има кривично дело секс без согласност ( што го измислиа да го осудат Јулиан Асанге)... ама во прирачникот кажува

О: Времето за прво сексуално искуство не е дефинирано со наведување на бројот на години на девојчето / момчето. Не може да се каже да има 14, 15, 16 или .... години. Подготвеноста за првото сексуално искуство зависи од физичката и емоционална зрелост, така што нема правило кога е најдобро време за овој чекор, бидејќи не постои единствен и точен одговор.
....
О: Да се биде заљубен, да бидеш сакан и да водиш љубов е прекрасна работа. На кој начин ќе се оствари сексуалниот однос и ќе се доживее задоволство е прашање на желба, потреба и согласност на лицата кои водат љубов. Аналниот секс е еден вид сексуален однос. Не оптеретувајте се со „техника“. Луѓето кои се сакаат ќе истражуваат што сакаат.

П: Ја бакнав мојата другарка неколку пати, тоа многу ме возбудува, дали сум лезбејка?
О: Следете ги вашите чувства и потреби, не плашете се или срамете се од нив, заљубеноста и љубовта се скапоцени чувства. И кога станува збор за бакнување, сексуалниот идентитет на секој од нас е посложен отколку бакнеж. Не брзајте, не мора сè што е брзо да има име.
О: Следете ги вашите чувства и потреби, не плашете се или срамете се од нив, заљубеноста и љубовта се скапоцени чувства. Што ти би му одговорил на ова исто прашање на твојот „стрејт“ пријател кој ти се поверил дека му се допаѓа девојче од одделението? Тоа се истите чувства.
Нема да смееш ни пари да си бараш што си ги дал како позајмица, три пати ѕвониш не ти крева те пријавува за демнење :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902

....

Болна работа..За жал ваквите што промовираат бљувотини од овој вид,го водат светот.А нашиве слепци само препишуваат што ќе им кажат од амбасада(амбасади)та/е.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Тања Милевска основала фб група "Ѕид на сексистичкиот срам" . Се молат дамите на темава да не не постираат таму.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
Сега ова сеир ќе биде или кривично дело?

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Одма пукна сеир! :D
Еве што објавува Тања Милевска и се надевам дека девојчево ќе го испрати мејлот , а и дека ќе реагираат.
Кажи ми дали Тања Милевска е во право и дали таква личност што е или се согласуваш со неа или си сексист/шовинист/небањат/националист ќе се избори за смени во законот ? Види и коментарите на постот од скрин шотот.

Kajgana Shop

На врв Bottom