Блам држава

Член од
25 март 2012
Мислења
8.608
Поени од реакции
5.244
А зошто тогаш кажувате и се борите дека процентот на Албанци расте во државава ако се оТселувате?!
Не знам како е мислењето кај другите албанци, јас викам дека бројката на албанци е некои 10 - 15% помала од пописот од 2002, ама не значи дека процентот на албанците во државава денеска е значително помал од тој попис.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не знам како е мислењето кај другите албанци, јас викам дека бројката на албанци е некои 10 - 15% помала од пописот од 2002, ама не значи дека процентот на албанците во државава денеска е значително помал од тој попис.
A?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
За волја на вистината албанците значително повеќе се иселуваат од вас, не знам од кај го вади аргументов.
Од мотика никој не отишол преку граница.....потребно е прво да прогледаш за да се видиш кај си и да бараш повеќе. Груевски падна затоа што од голтари луѓето почнаа да гледаат што е како е....имено имаше скоро 40% невработеност 2006, паметам каква сиромаштија беше.
Човек што е голтар не бара многу.....така и вие. Иако кај вас имаше друга филозофија, еден син криминал, друг факултет, трет странство отприлика. Сега тој што требало да се бави со криминал е некој инспектор а тие со факултет бегаат у странство. Ова е нешто отприлика како се одвиваат работите.

Последно уредено:
M

Macedon1um

Гостин
Очекуваш дека поголем пад во % ќе има кај Македонците ? Не си сериозен, возам велосипед па често поминувам низ ваши “средини“ така да јасно ми е колку се иселени на печалба од вашите. Македонските партии во 2016 имаа над 1 милион гласови, а уште 20-25% сигурно не гласале така да ќе дојдеме на бројките од 2002

Вие не верувам да поминете 450к ако не ги попишувате и сите што се отидени надвор затоа и не сакаа попис со отпечаток да има штелување проценти

Член од
25 март 2012
Мислења
8.608
Поени од реакции
5.244
Очекуваш дека поголем пад во % ќе има кај Македонците ? Не си сериозен, возам велосипед па често поминувам низ ваши “средини“ така да јасно ми е колку се иселени на печалба од вашите. Македонските партии во 2016 имаа над 1 милион гласови, а уште 20-25% сигурно не гласале така да ќе дојдеме на бројките од 2002

Вие не верувам да поминете 450к ако не ги попишувате и сите што се отидени надвор затоа и не сакаа попис со отпечаток да има штелување проценти
Реални се бројките помеѓу 450к - 500к, со од прилика 250000 албански гласови се вртат низ избори, значи 25 % од гласовите се албански грубо кажано. Додади на тоа што албанската популација е помлада и имаат повеќе граѓани под 18 години.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
759
Поени од реакции
1.927

, vaka se gradi sozivot neli
Ovie zaluzuvaat 3 pati na den topol obrok vo zatvor ? Ovaka ti se vraka koga ke otvoris vrati na 300 000 begalci , za da izbegaat od kolezot sto im go pravea i ovie id sever ama i ovie vakvi vasi heroi ? Sto e najbolno koj razbira pogledni gi komentarite dryze , i ke vidis kolku site sakaat sozivot :( , am ne niei se falime so snimkite od divo najselje kade koga gi redat pokraj sidot gi tretiraat kako teroristi bez maltretiranje ?????

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Се додека им се дава пристап на интернет на вакви суштества што и родена мајка ќе продадат се со цел партијата што ги вработува да отсане на власт никогаш нема да пркне територијава.
По одвратни од оваа твитер багра нема.

Член од
29 декември 2007
Мислења
581
Поени од реакции
1.362
Од рубриката „Изјавите на Рашко“ го претставуваме најновото издание:
Вицепремиерот Николовски: Не пораснала корупцијата, тоа е само перцепција на граѓаните

Значи да се разбереме, немаме корупција, само вие уште не сте го сфатиле тоа.
Или што би рекол Цацко, уште ве лажат комунистите :pipi:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.651
Поени од реакции
25.028
Не за џабе гниеше во опозиција 11 години и изгуби 100 избори у меѓувреме. И на крај дојде на власт со амбасадори.
Сменивме дебил со други двајца дебили, со пенкало.
Вакцина пред септември тешко дека ќе видиме и тоа некоја произведена у индиски подрум.

Sreka te imavme tebe i ostanatite kurtoni sto smenivte rezim so penkalo.

Ti doduse i profil na kajgana otvori ama ok, tebe ti bese do tenderite so ne ti gi davaa oni pa ni ovie.

Sega jebi ga, ni vakcina, ni pravda, ni zdrastvo... nisto nema za obicnite smrtnici. Bidi gord ti bese del od toa KURTONE

Последно уредено:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Sreka te imavme tebe i ostanatite kurtoni sto smenivte rezim so penkalo.

Ti doduse i profil na kajgana otvori ama ok, tebe ti bese so tenderite so ne ti davaa oni pa ni ovie.

Sega jebi ga, ni vakcina, ni pravda, ni zdrastvo... nisto nema za obicnite smrtnici. Bidi gord ti bese del od toa KURTONE
Да ми се фатиш за ку*ов и ти и сите уште што цмиздрите по паторот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom