Блам држава

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ниту сум ве дупал ниту ве дупам, никогаш нема да има двојазичност, после се што се случува уверен сум. Изгледа и ова беше едно од празните ветувања на Заев.
Чекајте на ред, не може да постигне он све што ветил.....важно ќе биде. Само кога ќе не нема нас да ринтаме за вас што ќе правите тогаш не знам?
Паметни паразити никад не го убиваат домаќинот.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
759
Поени од реакции
1.927
Чекајте на ред, не може да постигне он све што ветил.....важно ќе биде. Само кога ќе не нема нас да ринтаме за вас што ќе правите тогаш не знам?
Nemoj taka , ke gi isplasis lugevo , nekoj ako cita od strana , ke pomisli Makedonija ima 70-30 naselenie , i vrabotenost nevrabotenost 70-30 , togas kako ke gi pravdame tie 300 dusi so rabotea nerabotno vo poslednive 20 godini. Na edna debata gledav ednas , bektesi veli za ovie nerabotnicive : i sto mislis ovie mladi luge sakaat da zimaat pari bez rabota ? Sakat da se osekaat neiskoristeno ? ... Ne be nekoj im sedi so pistol na glava na niv i im vika smej idi denes na rabota ke vidis :facepalm: .

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Овој ја надмина Шекеринска и дефинитивно е во битка за блам на месецотo_O

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.135
Поени од реакции
11.718
Диме Спасов замина во историја сега овај залижаниот со кубани веѓи ќе не исправа. :sramezliv:

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.591
Чекај, вие навистина мислите дека ќе има двојазичност?
Тоа веќе не е прашање „дали“ него „кога“. Динамиката на спроведување на двојазичноста ќе биде детерминирана од резулатите од пописот.
Многу работи во оваа држава некогаш беа смешни и се сметаа за невозможни, не само работи поврзани со албанското прашање, но и национални прашања за кои што само пред неколку години ретко кој помислуваше дека некој би се осмелил да ги направи. Еве денес ги живееме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.651
Е оваквите со работен стаж од нула месеци ќе ти бидат газда и ќе ти објаснуваат како треба.
Татко му се утепа пикајќи го да игра за Вардар, па кога видоа нема аир од фудбал се бутна во УМС на Дпмне.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.746
Поени од реакции
5.684
Не го сфативте, пуното алудираше на тоа дека во иднина нема да има двојазичност, односно дека покрај албанскиот нема да го има македонскиот јазик како што е сега.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Држава во која „Никогаш Северна само Македонија" е говор на омраза, а извикување УЧК и пароли за голема Албанија на сред протест, спротивно на забраната за групирање се небитни работи, нема што да размислува за правда, корупција и своја иднина.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.714
Поени од реакции
35.467
Se sobrale 100 lugje vo Vevcani karneval da pravat, ja ispratija EBR da intervenira.
Se sobralo celo Aracinovo da protestira za ubijci, iskrsile prozorci, ostetile policiski vozila, niti maska, niti distanca, niti zabrana za grupiranje. A od EBR ni traga ni glas.
Denes EBR imale sloboden den, ne bile na rabota:свиркам:

Ova se vika " vo svoj dom, sluga"

Член од
25 март 2012
Мислења
8.608
Поени од реакции
5.244
За волја на вистината албанците значително повеќе се иселуваат од вас, не знам од кај го вади аргументов.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Рекоа веќе немало непотизам и кронизам по институциите а?!
Изгледа вака се градат квалитетни кадри со наши-ваши. Па вака, нè концепција, свети концепција да смислат нема да го оправат образованието.

ТЕЖОК СКАНДАЛ: Во општина Карпош во образованието се напредува на принцип „Наши се, имаат книшки“

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
koga da ubijem???? :facepalm:

sebe oti go trpam ova kopito, tie što go podrzuvaat.....ili sve si iba majkata ovde...pa nema veke nisto normalno kaj nas?????

:popce:
,,Економијата се движи. И во 2020 година, кога во целиот свет има пандемија, ние имаме едни од најдобрите резултати на европскиот континент, рече премиерот Зоран Заев,,

Eeeeeejjjjj...vo Evropa sme bile najdobri????:facepalm:

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
За волја на вистината албанците значително повеќе се иселуваат од вас, не знам од кај го вади аргументов.
А зошто тогаш кажувате и се борите дека процентот на Албанци расте во државава ако се одселувате?!

Kajgana Shop

На врв Bottom