Второто 8200 или ако има 8600 уште подоброSovet koj tv da se izbere pd ovie dva lg
Lg65um7450
Lg65sm8200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Второто 8200 или ако има 8600 уште подоброSovet koj tv da se izbere pd ovie dva lg
Lg65um7450
Lg65sm8200
Не чинат тие "од 1000 евра" .....еве еден добар за само 1650 евраНекој Самсунг од 1000 евра.
Па добро дека кажа не прескап. Иначе ја пре би Sony и LG со OLED.Не чинат тие "од 1000 евра" .....еве еден добар за само 1650 евра
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
Зошто не чинат?Не чинат тие "од 1000 евра" .....еве еден добар за само 1650 евра
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
Супер е тој што го наведе! .....не го видовЗошто не чинат?
Што му фали на овој пример -
https://www.neptun.mk/categories/televizori/SAMSUNG-QE-58-Q60-TAUXXH
Знам дека OLED е појако, ама толку е буџетотИма нешто подобро за париве?
Држи вода, ама за 10+ години сешто може да се случи и за различни работи да го користиш телевизорот. Затоа нешто појака конфигурација не смета.Со нашиве тв оператори небитно дали е Led, Oled, Qled, 4K и што ти ја знам каков. Кога ќе пуштиш SD тв канал ништо не ти мењава каков е екранот и телевизорот каков квалитет има. Е сега ако често се користи за гледање видеа преку интернет тогаш менува квалитет. Затоа при избор на телевизор мора да се размисли добро за што највеќе ќе ти користи во животот телевизорот. Нормално тука треба да се додаде и колкав буџет имаш за купување телевизор.
Во помала просторија и за гледање тв е ок.so mislenje imate za st od setec 100 evra 32 inci ?
Како тоа мислиш нема јутуб? Сакаш да кажеш дека го тргнале???Самсунг смарт ТВ нема youtube после 5 години