Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Колку што паметам од првото претставување до излегување на играта во продажба никогаш не е било подолго од една година, сега вирусот по се изгледа прави одлагања иако велеа дека нема да им прави проблеми во работата..

Да можеби фромсофт пушта игри 8 до 9 месеца после излегување на трејлерот барем до ја користеле таа тактика.

Оптимист е некој освен мене дека ќе добиеме официјални информации сега на Гејмском или подоцна на Токио Гејмс Шоу...

Читав шпекулации дека 2021 во пролет ќе излезе.

На овие две конференции ако не се види и слушне нешто за неа тогаш имат и некој друг проблем освен со короната.

На тој саб одамна си тераат мајтап, мемиња, свои босови и слично :) Ги следев али ептен здосадуваат...

Momentalno i tie so playstation nemame korist, mozebi ke dojdete nekoi to the dark side i ke zemete ps5 bidejki ke e 5ka ekluziva.

Nikad ne se znae. :D
Царе незнам за другите ја на конзола не де враќам поисплатливо е на пц

Се повеќе и повеќе потврди на наводно добро информирани луѓе дека ќе видиме трејлер за играва на 7ми Февруари. Освен трејлер ќе дознаеме и кога ќе излезе (годинава најверојатно), да се надеваме прогнозите ќе се остварат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom