Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Дијаби покажува добри партии, ептен брз и непредвидлив играч![]()
Не се преценувај. Задња да си ни вода не би ти побарал камо ли инстаАко сакаш кажи ми директно ќе ти дадам инста, не мора вака по темите да ми вртиш одоколу![]()
Па шо кур ме замараш на секоја тема ? Немаш попаметна работа ?Не се преценувај. Задња да си ни вода не би ти побарал камо ли инста![]()
Тухел е слободен.
А мене ќе ми даеш инста? HhЗш бе вака се вреѓате ?
Језда и ние во темата за Ла Лига се контриме и си тераме сеир ама лични навреди е глупо.
Поготово за некој клуб, тие спијат на милиони ние тука очите да си ги вадиме е апсурд
Астероид да не удри само две нешта ќе преживеат, лебарките и вие од КККИначе Диаби е добар играч али има една маана-црнец е, а со тоа автоматски е глуп и носи доста често грешни одлуки.
Чекај, дали тоа добро гледам?
Левандовски има 22 погодоци во оваа сезона до сега?![]()
![]()
![]()
Па овој ќе стигне до Роналдо/Меси бројки ако проодлжи вака ко од шала, може уште од сега златна копачка да му се даде![]()
Кога ќе му збрмчиме ние 120 милиончиња, има на млазен погон да тргнеСанчо после корона кризата не постои, изгледа како просечен играч од втора лига, шо се дешава со играчот ?