- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.110
- Поени од реакции
- 19.503
Освен ако имаат некоја грешка во додатокот 2.5 1.75 квота го пишува4. 5 е
Освен ако имаат некоја грешка во додатокот 2.5 1.75 квота го пишува4. 5 е
Немој да почниш да ги паѓаш квотите засега се брутално добри yonibet и јас се префрлив таму целосноСега почнуваат полека турнирите во CS:GO.
Задолжен сум за тоа во фирма, па ќе се утепам гледајќи ги.
Ќе пишам чат пат некој тип ако не заборавам.
Немам право да правам промени кај јонибет.Немој да почниш да ги паѓаш квотите засега се брутално добри yonibet и јас се префрлив таму целосно
G2 е зицер денес, играјте ги слободно и 2-0.
Стефи златна моментално сме 18 јануари 2021 година, постои и онлајн понуда која секоја минута се ажурира па така ако напраиле грешка за Уве истата е исправена и сега е 4.5. Не глеј од принтаните допуни у 9 сабајле што ги вадат, пушти си на нет и тлеј си.Освен ако имаат некоја грешка во додатокот 2.5 1.75 квота го пишува
Јас ја изиграв Ангола х2 и Тунис на хендикеп ама ме паднаја Ангола, додуша на хендикеп ги фатив па сега и на другото ливче сум во игра ама таму и Унгарија ми е на хендикепspanija tunis -5.5 2 mislam deka spanija nema da go nadopoli minuso sepak tunis ne se tolku slabi
Авангард Омск 2и5+ 3.55 Моцарт
Скрил.Некој да каже процедура за вадење пари од Yonibet во Македонија?
Некој да каже процедура за вадење пари од Yonibet во Македонија?
7.5< 15%, башка квоти појаки, подобра понуда, кога сакаш уплаќаш итн..Скрил али заебаа работа у последно време,зимаат 7.5% провизија тоа ти е пола данок кај нас........
Да не открил некој нов начин за префрлање пари?