Cim go nema Kyrie najjdobar izbor e Harden 27.5+podobar izbor ti e chicago so houston 1 2.15 irving nema da igra
Ок знам за сајтов али мислев за кој колку минути изиграл. Ок како и да е видов дека дал 2, значи играл.Игра, промашил едн шут, иначе тука можеш да гледаш
Кд гу уклучеш утакмицата, под Player Statistics има Downloads стисни на првото и имаш свеОк знам за сајтов али мислев за кој колку минути изиграл. Ок како и да е видов дека дал 2, значи играл.![]()
Квота 1@SK-92
Бац како е на јонибет за тенис ако предаде некој?
Топ! Се закотвив на Јонибет, да објаснам некои работи на АО сеа од 8ми феБруари. Добра понуда имаат генерално гледано, и квоти и игри и се.Квота 1
Tennis
In case of a retirement and walkover of any player all undecided bets are considered void.
Добри се Јонибет.Топ! Се закотвив на Јонибет, да објаснам некои работи на АО сеа од 8ми феБруари. Добра понуда имаат генерално гледано, и квоти и игри и се.
Ме тангира зашо играм и тоа. Т. Е. @Chiksy^ ми кажува ја ги уплаќам, а јас на него тениси и фудбали и така среќно си паѓаме на тикетите.Добри се Јонибет.
Сега работиме на специјална понуда Esports за нив, ќе биде скоро исто како GGBet понудата со стримови хендикепи, тоталс итн.
Знам дека ова не те тангира нешто многу, ама има овде луѓе кои се кладат на Esports па да ги информирам, мош ќе им се најде.![]()
Сега почнуваат полека турнирите во CS:GO.Ме тангира зашо играм и тоа. Т. Е. @Chiksy^ ми кажува ја ги уплаќам, а јас на него тениси и фудбали и така среќно си паѓаме на тикетите.
4. 5 еДечки Уве од Германија е над 2.5 гола даен во Спортлајф, шо е работата со играчот, не ги следам Германија, нема минутажа или ? Овој стандард по 6/7 гола го даваа во понудите