НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
138901394_3708644932580086_5251682582287617158_n.jpg

Jusuf Nurkic so nova povreda steta, sto maler ke bese covekov.Stvarno mi e krivo.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Mnogu mi e zal za tebe zimi sve,mnogu napateno covece si.Pa onoj trt od ovaa gleda tocka za tebe mi izgleda sosema ok lik.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Не се нервирај дотолку, имате шанса за да избегнете метла. 4-1(со победа во четвртата утакмица, јер првите 3 ќе бидат брутални дечките од Бруклин) би бил горе долу задоволителен резултат за Лејкерси.

Нуркиќ скршил рака... Бре да ти ебам малерот од играч, ич нема среќа со повредите. Сеа Портланд ќе бидат полнети како пиперки, им отиде најдобриот дефанзивен играч, остануваат на Кантер и ужасната бековска линија (во дефанзива секако).

koj bese tuka na temata san antonio,
fransiza drn drn?
ebate propalicite, protiv tret tim na hjuston vo teksas derbi gubat posledna cetvrtina.
so zakon treba da im se zabrani od 10 mesto pogore da ne vidat :mad:

koj bese tuka na temata san antonio,
fransiza drn drn?
ebate propalicite, protiv tret tim na hjuston vo teksas derbi gubat posledna cetvrtina.
so zakon treba da im se zabrani od 10 mesto pogore da ne vidat :mad:
И мене ме исфрустрираа имаше слабо залагање од битните играчи,немаат квалитет на 4ка и 5ка и Кристиан Воод ги расури.

Што е битно тоа, важно никој не трејдаат и само со пикови ќе градат тим. :свиркам:

... имате шанса за да избегнете метла. 4-1(со победа во четвртата утакмица, јер првите 3 ќе бидат брутални дечките од Бруклин) би бил горе долу задоволителен резултат за Лејкерси.

Заебанции на страна, јас мислам дека „брутално“ ќе може да се опише само колапсирањето на Нетс во плејоф. Не зборам само за фаворитите како Милвоки и Филаделфија, туку првенствено против клубовите со добри тренери. Торонто јес да се ослабени ама сеуште го имаат најдобриот тренер и стратег во НБА, а Мајами никој никогаш не може да ги отпише.

Нетс ако не ги закрпат сите слабости, а ги имаат многу, некој од Исток ќе ги матира уште пред да седнат да играат шах со Лејкерс (каде ќе бидат со хендикеп на центарска позиција провенствено). Но ете, јас барем многу би сакал да гледам едно финале Лејкерс - Нетс... Макар со „опасноста“ дека ЛаЛ ќе ќе јадат метла од Нетс (ЛОЛ!). :LOL:

И мене ме исфрустрираа имаше слабо залагање од битните играчи,немаат квалитет на 4ка и 5ка и Кристиан Воод ги расури.

Dokaz deka De Rozan e najpotcenet igrac. :icon_lol:

Inace mozebi neblagodarno e da se zbori ali kredibilitetot na Pop e staven pod znak prasalnik.

Posle odenjeto na big three vo penzija fransizata e vo kontiuniran pad. Zgora na se uspea i od Argentina da ispadne na svetsko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dokaz deka De Rozan e najpotcenet igrac. :icon_lol:

Inace mozebi neblagodarno e da se zbori ali kredibilitetot na Pop e staven pod znak prasalnik.

Posle odenjeto na big three vo penzija fransizata e vo kontiuniran pad. Zgora na se uspea i od Argentina da ispadne na svetsko.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Од Франција испаднаа во четврт финале,никој не сакаше од ѕвездите во Нба да се замара со репрезентативни обврски се играше крај на Август и сакаа да се шетаат по одмори.USA играа со Маркус Смарт,Џо Харис,Харисон Барнс,Плумли и Броок Лопез.

Поп е легендиште топ 3 ал тајм али и јас мислам дека е време за пензија веќе.имам впечаток како со сила да ги тренира без пасија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom