- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
Друже го масакрира, ама залудно е сето. На форумов само се форсира Грее наспроти сите останати клими преку манипулации како во случајов кој го разоткри. Греел 35м2 ама не кажува дека се во стан, немал изолација ама имал сендвич ѕид (во 80тите тие вообичано одеа полна тула + 10цм камена волна + гитер блок од надвор).
Јас ја видов разликата а гледам дека и ти ја увидуваш. И многу други почнуваат да ја увидуваат ама треба време да помине.
Еве, изминатава година директно одлучував за 10тина клими кај блиски роднини, а повеќе од 50тина луѓе кои ме прашуваа за совет, да им пресметам топлински потреби, да им дадам препорака за клима и сл. Јас самиот се изненадив колку од луѓето споменуваа дека не сакаат Грее, дека многу трошеле и слабо грееле.
Иначе темава е тотално замрена, без квалитетна дискусија.
Иначе темава тотатално замрена
Alal da ti e. Se soglasuvam potpolno so site tie lugje. I celta se postigna da se razoblici navodniot bog galicki. Ima tolku mnogu brendovi, mal milion od China duri i dosta podobri od niv a so manipulacii gi velicat kako koj znae kakva tehnologija da imaat. Site Kinezi se tuka neklade, se natprevaruvaat sega so jonizator plus minus (citaj totalno nepotrebno delce sto cini 0.5$) dalecinsko pogolemo pomalo itn itn.. nema nekoja razlika