Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе најарно да појдеш до бања ти да стоплиш коски, кој седи дома на 29 степени ?А внатре ми е 28 до 29и седам по кошула и без ѕиври како вас и плакам 3000 за 70м во Куќа а не стан епе земи Амбер или U crown и греј се за таа цена!!! Може до 30% -40%поголема сметка
Ти "изгледа" и враќаш во ЕVN струја...само за да "изгледа" стане вистина ти треба едно мераче за потрошња и два термометри кои без ДДС од Бугарија лесно ке си ги донел нели?А внатре ми е 28 до 29и седам по кошула и без ѕиври како вас и плакам 3000 за 70м во Куќа а не стан епе земи Амбер или U crown и греј се за таа цена!!! Може до 30% -40%поголема сметка
Не до толку, ама во топ 5 преценети сигурно.Јас по стоти пат - во топ 5 најлоши режисери ми се. Ич не ги можам!
На секој му стојам на располагање да дојде и да го почестам чајче,кафе, и колаче и да види сметка за ел.енергија кој сака бујрум нека пишеТи "изгледа" и враќаш во ЕVN струја...само за да "изгледа" стане вистина ти треба едно мераче за потрошња и два термометри кои без ДДС од Бугарија лесно ке си ги донел нели?
Telefoni na druga tema, tuka za klimi.Абе да ве чита некоја партија одма ќе ве вработи за Спинови/Манипулации ... спорет вашава логика iPhone е кинески модел на телефон)
3.5 Amber e pojaka od tvojata 5kw. Fujibu..aloooooТи се правиш малоум.н или изиграваш Мај.ун како прво зборувавме за 3.5 а ти зборуваш за мојата која е 6300 на греење и кажуваш овде баби и жаби еден е ке замине и друг патрон доаѓа и незнаеш кој е од кој поголем Ку..он и се ти е спин до спин и како прво по незнам кој пат ти кажувам оти за клима од 6300 на греење просечно наменета за 50м греам 70м и тоа со 1400 на зголемување и 800 на одржување но и тука е доста јака и ја зголемува температурата и кога ке надмине лага на 580 а потоа кога ке надмине 4степени лага на 300 и тоа со 27.5 степени и разликата е огромна со 24 и 27.5 степени и аку сметката ми е 2500 денари А со 24 часа3000 денари во ноември-декември Али се ти е бадијала за вакви како тебе оти овде се ти ......
Автоматски споено мислење:
Што да кажам за луге кои се радуваат и мочаат во гаќи оти ке иделе -10 Леле мори мајко што се држи земјава
Ja svercuva strujata vo kofa od Bugarija, bez DDV..... hahahhaaТи "изгледа" и враќаш во ЕVN струја...само за да "изгледа" стане вистина ти треба едно мераче за потрошња и два термометри кои без ДДС од Бугарија лесно ке си ги донел нели?
Aloooooo, za 3000Eur mozes da zemes 6 kom Fairy..... da imas klimi i za pravnuciteПрво е ноторна лага дека нема "made in Japan" клими кај нас! Уруру Сарара е чиста јапанка и кошта ~3000€! Во бугарија исто може да се најдат јапонски увози,ама и тие се прилично скапи.
Второ,произведените во Кина не се ништо помалку јапанкиВеќе 20+години е глобализација во се.Епл ти е најеклатантен пример за ова! И уште три милијарди примери можам да ти дадам! Не ти држи вода таа теорија.
АЛОО Сур.оо разбуди се максимумот на мојата е 10000вати а на амберот 3,5 (7500)а дури и амберот 5,5 е послаба од мојата и поскапаTelefoni na druga tema, tuka za klimi.
3.5 Amber e pojaka od tvojata 5kw. Fujibu..alooooo
Ja svercuva strujata vo kofa od Bugarija, bez DDV..... hahahhaa
Aloooooo, za 3000Eur mozes da zemes 6 kom Fairy..... da imas klimi i za pravnucite
Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши миНа секој му стојам на располагање да дојде и да го почестам чајче,кафе, и колаче и да види сметка за ел.енергија кој сака бујрум нека пише
Баш сакаме да видиме фотографии и видео од тестот.Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Секако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерилоАко мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Не заборавај и @tzlatko да го земеш нема да може да си опрости ако не го запознае РобертоАко мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Мејл нема да може да ти пратам оти го немам мејлот...овде пиши ми приватна порака со телефон и ке се најдеме....до Радишани не е проблемСекако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерило
живеам во Радишани на втори влез пиши мејл и ке ти пратам телефон и адреса а и ке те пречекам на 2 влез инаку јас не сум мерел со мерач туку на саатот за струја искључувам се и по еден час одам да видам состојба
Еве ти ефтини Јапански клими...втора рака