Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ти "изгледа" и враќаш во ЕVN струја...само за да "изгледа" стане вистина ти треба едно мераче за потрошња и два термометри кои без ДДС од Бугарија лесно ке си ги донел нели?
На секој му стојам на располагање да дојде и да го почестам чајче,кафе, и колаче и да види сметка за ел.енергија кој сака бујрум нека пише

Абе да ве чита некоја партија одма ќе ве вработи за Спинови/Манипулации ... спорет вашава логика iPhone е кинески модел на телефон :))
Telefoni na druga tema, tuka za klimi.
Автоматски споено мислење:

Ти се правиш малоум.н или изиграваш Мај.ун како прво зборувавме за 3.5 а ти зборуваш за мојата која е 6300 на греење и кажуваш овде баби и жаби еден е ке замине и друг патрон доаѓа и незнаеш кој е од кој поголем Ку..он и се ти е спин до спин и како прво по незнам кој пат ти кажувам оти за клима од 6300 на греење просечно наменета за 50м греам 70м и тоа со 1400 на зголемување и 800 на одржување но и тука е доста јака и ја зголемува температурата и кога ке надмине лага на 580 а потоа кога ке надмине 4степени лага на 300 и тоа со 27.5 степени и разликата е огромна со 24 и 27.5 степени и аку сметката ми е 2500 денари А со 24 часа3000 денари во ноември-декември Али се ти е бадијала за вакви како тебе оти овде се ти ......

Што да кажам за луге кои се радуваат и мочаат во гаќи оти ке иделе -10 Леле мори мајко што се држи земјава
3.5 Amber e pojaka od tvojata 5kw. Fujibu..alooooo

Ти "изгледа" и враќаш во ЕVN струја...само за да "изгледа" стане вистина ти треба едно мераче за потрошња и два термометри кои без ДДС од Бугарија лесно ке си ги донел нели?
Ja svercuva strujata vo kofa od Bugarija, bez DDV..... hahahhaa

Прво е ноторна лага дека нема "made in Japan" клими кај нас! Уруру Сарара е чиста јапанка и кошта ~3000€! Во бугарија исто може да се најдат јапонски увози,ама и тие се прилично скапи.
Второ,произведените во Кина не се ништо помалку јапанки ;) Веќе 20+години е глобализација во се.Епл ти е најеклатантен пример за ова! И уште три милијарди примери можам да ти дадам! Не ти држи вода таа теорија.
Aloooooo, za 3000Eur mozes da zemes 6 kom Fairy..... da imas klimi i za pravnucite

Последно уредено:
Сур.оо мојата
Telefoni na druga tema, tuka za klimi.

3.5 Amber e pojaka od tvojata 5kw. Fujibu..alooooo

Ja svercuva strujata vo kofa od Bugarija, bez DDV..... hahahhaa

Aloooooo, za 3000Eur mozes da zemes 6 kom Fairy..... da imas klimi i za pravnucite
АЛОО Сур.оо разбуди се максимумот на мојата е 10000вати а на амберот 3,5 (7500)а дури и амберот 5,5 е послаба од мојата и поскапа
-Амбер 18000 бт 6100 просечно цена 79900 со попуст 69900
-Fujitsu kmta 18000 6300 просечно цена 68000 со попуст 64000
ЕПА СЕА ВИДИ ШТО КЕ ИЗБЕРЕШ
-АМБЕЕР ТЕРМОПЕЧКА ИЛИ
-ФУЈИТСУ ГРЕЕЊЕ ЗА БАДИЈАЛА
АЛОО,АЛООО,
НЕМАМ ПОТРЕБА ЗА ШВЕРЦ НА СТРУЈА ОВИЕ ЈАПАНЦИ НЕ ТРОШАТ

На секој му стојам на располагање да дојде и да го почестам чајче,кафе, и колаче и да види сметка за ел.енергија кој сака бујрум нека пише
Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми

Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Баш сакаме да видиме фотографии и видео од тестот.

Секако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерило
живеам во Радишани на втори влез пиши мејл и ке ти пратам телефон и адреса а и ке те пречекам на 2 влез инаку јас не сум мерел со мерач туку на саатот за струја искључувам се и по еден час одам да видам состојба

Не заборавај и @tzlatko да го земеш нема да може да си опрости ако не го запознае Роберто

Секако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерило
живеам во Радишани на втори влез пиши мејл и ке ти пратам телефон и адреса а и ке те пречекам на 2 влез инаку јас не сум мерел со мерач туку на саатот за струја искључувам се и по еден час одам да видам состојба
Мејл нема да може да ти пратам оти го немам мејлот...овде пиши ми приватна порака со телефон и ке се најдеме....до Радишани не е проблем

Се пишавме со @Robertoo ми пушти број од телефон се надевам не е некој фејк број и ако све е у реду во сабота ке имате Ревју за неговата клима.

Последно уредено:
@Strelec @Sv B не се работи колку пари е туку дека ги има. Тој што купил таква не дошол на форумов да бара совет тоа сигурно.
И не е само Сарарата,во бугарија се наоѓаат од сите марки модели за "јапански пазар".
И убаво да си поминете на кафе кај Роберто и двајцата ;)

@Strelec @Sv B не се работи колку пари е туку дека ги има. Тој што купил таква не дошол на форумов да бара совет тоа сигурно.
И не е само Сарарата,во бугарија се наоѓаат од сите марки модели за "јапански пазар".
И убаво да си поминете на кафе кај Роберто и двајцата ;)
Еве ти ефтини Јапански клими...втора рака
Рециклирани климатици. Климатици втора р'ка. јапонски климатици.
http://klimafrost.com/reciklirani-hiperinvertorni-klimatici

Последно уредено:
super stom dogovorivte, ocekuvame vo sabota detalni merenja za rabota na klimata
ostanatite clenovi, da bide se transparentno. pozdrav
Жити све транспарентно. ..ке шета некој до Радишани ке мери и ке ти сервира тебе за ичпаре...со плаќање ке биде ревјуто ало
Секако ке биде бесплатно....зезањето беше за нашите од шведија што инцидентно се вклучива на темава...добредојдовте и слободно постирајте

Последно уредено:
Сигурен си за цената во Бугарија?

Ај те молам одмори малку од форумов или некој друг нека ти прочита што пишуваш...
c2fbf5065b01471d4a51c43a37eb2ff5.jpg
Nie pogresno gledame, ne e tocno toa deka e 1472€.
Ovoj (roberto) si leci nekoj frustracii na forumov, moze treba da poseti psihijatar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom