Баш сакаме да видиме фотографии и видео од тестот.Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш сакаме да видиме фотографии и видео од тестот.Ако мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Секако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерилоАко мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Не заборавај и @tzlatko да го земеш нема да може да си опрости ако не го запознае РобертоАко мене ме примаш ја би дошол оваа сабота...со мерачите ке дојдам ако ме примаш не за чајче...локација пиши ми
Мејл нема да може да ти пратам оти го немам мејлот...овде пиши ми приватна порака со телефон и ке се најдеме....до Радишани не е проблемСекако но не во Сабота може недела или било кој друг ден и било кое време но не во сабота и би ми било задоволство кога точно би се измерило
живеам во Радишани на втори влез пиши мејл и ке ти пратам телефон и адреса а и ке те пречекам на 2 влез инаку јас не сум мерел со мерач туку на саатот за струја искључувам се и по еден час одам да видам состојба
Еве ти ефтини Јапански клими...втора рака
Жити све транспарентно. ..ке шета некој до Радишани ке мери и ке ти сервира тебе за ичпаре...со плаќање ке биде ревјуто алоsuper stom dogovorivte, ocekuvame vo sabota detalni merenja za rabota na klimata
ostanatite clenovi, da bide se transparentno. pozdrav
Nie pogresno gledame, ne e tocno toa deka e 1472€.Сигурен си за цената во Бугарија?
Ај те молам одмори малку од форумов или некој друг нека ти прочита што пишуваш...![]()
Епа на истата таа страна има и нови "Происход јапонија"Еве ти ефтини Јапански клими...втора рака
Рециклирани климатици. Климатици втора р'ка. јапонски климатици.
http://klimafrost.com/reciklirani-hiperinvertorni-klimatici
Gledam promocijava im vazi do 31.08.2018 godina.... Nesto bajato ti e ova..... hahahaЕпа на истата таа страна има и нови "Происход јапонија"
Ако веќе на некој не му исполјава на европејски климатици или тоа финските нордици му се многу меинстрим... може да ги проба овие за јапонско тржиште...![]()
Нови Японски климатици - Магазин за Климатици КлимаФрост
Нови јапонски климатици, произведени за јапонски пазар, по јапонските стандарти за качество. 36 месеца гаранција. А+++ отопление/охлаждане.klimafrost.com
Само муаебетов ви беше "Нема јапанци кај нас!!! Па сега кога испадна дека има: "А знаеш ли колку пари се?!!"
Pa so.hansolot grees na 25stepni.
Aj namali.na 23 da vidis kolku ima razlika.

Pa vaaka ako gleas aj nek ja iskluci pa ic nema da plakja cccPa so.hansolot grees na 25stepni.
Aj namali.na 23 da vidis kolku ima razlika.