Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Овој викенд комшиките нема да добијат ни два саати можност да се порадуваат да бидат први на табела.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.125
Поени од реакции
6.558

Za ovaa li dobija penal ovie, stom na fan stranite na juve pocnaa da placat seriozna e rabotata.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Do septemvri bese sekoj natprevar penal za Juventus sega dojde vreme sekoj natprevar penal za Milan sigurno ljubomorat od juventus nemat pari za sudi site pari odat na plata za ronaldo a tie kinezite vo inter siromastija golema izgleda gi fana.
Чист пенал беше не се брукај.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Прајм Катанија имаше посимпатични играчи од Торино, види ги бе се собрале багра на чело со пијандурата кој не чинеше ланска сезона. Па дури и Специа и Кротоне имаат подобар концепт за фудбал.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види ги овие, место да се бунат и расправаат за на Торино пеналот што им беше поништен, се фатиле за тој на Милан.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
Баш е ова најдобар агол на кој се глеа дека Белоти не ја чепка топката незнам овја ник4е шо се бламира од преска

@Io Sono Interista може табела?
Еве ти и да не ме замараш веќе :cautious:

konecna-tabela.JPG

Ти ја оставив празна да си ги допишеш останатите како ти е мерак :kafence:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Добро е и Марлињо почна да се курчи, нема више ама ние, ама целта, ама 4 место, ама ЛШ...

Kj виде дека се курчим?!

Само не сум чуек што сака ставање табеле на незавршено коло

Ама не сум ни цвеќе за мирисање :kafence:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.125
Поени од реакции
6.558
Чист пенал беше не се брукај.
jas ne rekov deka e penal nitu deka ne e penal zosto ne go ni gledav natprevarot, samo mi stana sumlivo so videoto od fan klub na juventus na koj imase pisano 2-3fb prijateli fanovi na juventus so komentari vidi sto im sudija bla bla pa mi bese interesno do kaj stignavme fanovi na juve da se zalat za penali na dr ekipi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom