Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се надевам најмалце по еден до крај ќе ни судат. Сега жал ми е за добри дечки што има по темава и да има и фер и коректна борба ама многу ми се гледаат cry babies во мај :(

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.044
Мене од секогаш тој менталитет на мурињо ме нервирал, ок тактички и мотиваторски маг е не велам дека не, дека форсира мртов фудбал и тоа е факт, вчера среќа офсајд досудија, инаку ке беше 1-1. Ама нај што ме нервира е ова редовно плачење и префрлање на кривицата кај другите, без врска дали тие заслужуваат да бидат виновни или не. Исто така и со изговорите ми иде на живци.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.529
Мене од секогаш тој менталитет на мурињо ме нервирал, ок тактички и мотиваторски маг е не велам дека не, дека форсира мртов фудбал и тоа е факт, вчера среќа офсајд досудија, инаку ке беше 1-1. Ама нај што ме нервира е ова редовно плачење и префрлање на кривицата кај другите, без врска дали тие заслужуваат да бидат виновни или не. Исто така и со изговорите ми иде на живци.
Јас Мурџо не сакав да дојде во Јунајтед ради карактерот! Тогаш уште и немавме престава дека ќе игра автобуси после 1-0. Со пеерскиот пристап и тактика уште повеќе ми стана одвратен. Јунајтед не стана шампион после него, ама почнавме да играме фудбал. Понекогаш и кркаме мрсни порази, но и газиме! Битно поинтересно е од она негово мртвило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom