- Член од
- 2 септември 2013
- Мислења
- 258
- Поени од реакции
- 238
Колку се слични со вирусот сарс од раните 2000 години.. најверојатно затоа се мисли дека се работело 20 години..
На мРНА вакцината, жената која го водела истражувањето пребегнала од Унгарија во Америка, имаше артикли за неа и овде постирано во темата.20 години? .....нешто не ми е јасно тука.....на која вакцина се работело над 20 години?
Шо то пиле ?Секогаш наебува малиот човек!
Инаку @cholismo и @pozdrav eden topol , еве може сакам да правам забава, дали ќе ме пријавите? Не можам искрено да ве разберам! Дали еуфоријата ви се има удрено во глава или до толку ви е досадно?
Гледам пријавуваш локали и домашни забави, па не сакам да ти промакне мојата. Чисто информативно.Шо то пиле ?![]()
Ааа извини ама ние то го практикуваме, тие не се по кодошењето толку, ние самите меѓусебе ќе си ги извајме очитеЕве им на кодошите работа.....посебно на оние од Муслиманска вероисповед......со мерак да не кодошат нас каурите, додека тајно се криеме околу бадниковиот оган.
![]()
Град Скопје: Пријавете бадникови огнови на бројот 193
Град Скопје апелира до граѓаните да се воздржат од палење огнови на отворено по повод прославата на Божикните празници, со цел да се избегнат групирање на лица поради пандемијата со корона вирусот, како и со цел да се заштити животната средина и амбиенталниот воздух.sitel.com.mk
Krsis pravila i propisi za suzbivanje na epidemijata i posle ke recis nekoj drug ti ja prenel sto ne pocituval merki ili so bi rekle nekoj drug ke ti bidi kriv ako se zarazis.Јас се чадам н знам за тебе![]()
Sfativme, uzivajние самите меѓусебе си ги извајме очите![]()
Јас в двор си запалив, не кршам никакви правилаKrsis pravila i propisi za suzbivanje na epidemijata i posle ke recis nekoj drug ti ja prenel sto ne pocituval merki ili so bi rekle nekoj drug ke ti bidi kriv ako se zarazis.
Ti kao nevina, a od druga strana. Cccccc
Автоматски споено мислење:
Sfativme, uzivaj.
Dusa saka, priroda, nagoni jbg.
Jas na vremeto ko detiste si go dupnav uvoto, za obetka de, takva bese modata. Mi pomina kefot po nekoe vreme, ja izvadiv alkata i po nekoe vreme dupkata zarasna.Јас в двор си запалив, не кршам никакви правила![]()