Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тотенхем -Лидс 2
Виљареал- Леванте 2
Реал - Селта 2
Одберете си една од овие, потенцијални мини за денеска :)
Тотенхем Лидс ме влечи повеќе на голови, немаат одбрана Лидс, таа можи тим 2 да оди, Мурџо е во слободен пад со Тотенхем ама имаат играчи реално во нападот, Кејн, Сон, би требало гг3+ да оди лагано.

Виљареал и Леванте исто, фаворит на хартија Виљареал а реално не знаат кај тераат со Емери, Леванте е незгодна екипа, слабо играат во гости ама барем до нерешено можат да се докопаат.

Реал и Селта, Реал ќе игра без Рамос вечерва а без него имаат катастрофални статистики, лидер му е во тимот и одбраната без него е попара, Селта зеде замав имаат играчи да ги изненадат вечер, тим 2 1+ е 1.63, според мене поклон со оглед на формата на Селта.

А да, и Штутгарт можи да се проба со Лајпциг нешто, 1х или тим 1 2+

:blablab:

Ауу и Штудгарт ја погодила покрај другите три. Фантастично нема што, од сите екипи што ги спомна едино Леванте даде гол. :D

Ауу и Штудгарт ја погодила покрај другите три. Фантастично нема што, од сите екипи што ги спомна едино Леванте даде гол. :D
Лош викенд за мене јбг, не можи стално да излегват, изминатиот месец бев во солиден плус со аутсајдерите ама ете ме се наденав денес баш кога изиграа сите фаворити без грешка.

Ова ми е најјако.
Мене ти ми си најјак

tumblr_lmputme3co1qa6q7k_large.jpg

Zdravo na site na koja svetska online kladilnuva daavat kombinirani tipovi pr.x-1 2-4 kako mozzart sho ima ? Igrav tamu ama so noviot zakon nemoze online da se igra , a jas ne sum Mk pa zatoa .

Od moeto registriranje na forumov pa do den denes aktiven bev i go otvorav forumov najmnogu poradi temava Kladilnica.
Ovoj pat sakam samo da se prijavam za posleden pat na temava, definitivno za posleden pat.
Ne planiram povekje da si go gubam zdravjeto, vremeto i parite na ovaa prokleta rabota.
Denes Inter kopilinjava me zakopaa 1-1 & 3+ za golemi pari me padnaa. Posle ova se otkazuvam od igranje sportska zasekogash. Eksik neka e, navistina ne vredi.
Fala im na Inter, me spasija da ne igram povekje, vo sprotivno ako vlezese 1-1 3+ sigurno deka ke igrav i ponataka.
Ova mi e posleden post na temava, a verojatno i na forumov voopshto.
Se otkazuvam i od pratenje sport voopshto, zgadeno mi e. Vo idnina eventualno NBA finalinjata ke gi ispratam tamu nekade na prolet i toa e toa.
Se citame vo nekoi podobri vreminja i na nekoi drugi temi, do togas ostanete mi site zivi zdravi i srekjni bidekji toa e najbitno. Pozdrav

Zdravo na site na koja svetska online kladilnuva daavat kombinirani tipovi pr.x-1 2-4 kako mozzart sho ima ? Igrav tamu ama so noviot zakon nemoze online da se igra , a jas ne sum Mk pa zatoa .
На бет365 можиш преку bet builder да комбинираш до 5 типови за еден натпревар.

Се мачиш да фатиш 1.25 квота и сега ќе се појави од нигде никаде некој наслов:

STRUMICANEC FATIL 5 MILIJARDI BRKAJKI PRELAZI, POSLEDNA NA TIKET JA CHEKAL BAERN 2 U 1 I 7+

9 утакмици вчера фатив, и Сосиедад го чекав кец за денес. 10 евра уплата, 190 евра добивка. Во 66та минута ги извади двата најдобри играчи во тимот и заврши 1-1. Добар почеток на 21ва.

@dragonsky од тебе сакам еден играч за вечерва шо има најголеми шанси да излезе + од НБА. Ќе го сврзам со Барса и Јуве на 20 евра. Експертите не ги прашувам оти 100 % ќе промашат, онака полабав лик подобро. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom