Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ни го спопика Евертон рано рано годинава. Среќна Нова на сите кладионичари, повеќе среќа да имаме во комаров од минатата година :D

Јас се мислам да идам на Богдан Богданович 16.5- и Дурант 27.5+ за да тргне годинава.

Аланиа - Басакшехир ГГ @ 1.57
Тотенхем - Лидс 1 @ 1.72

Total - 2.70

Тотенхем -Лидс 2
Виљареал- Леванте 2
Реал - Селта 2
Одберете си една од овие, потенцијални мини за денеска :)
Тотенхем Лидс ме влечи повеќе на голови, немаат одбрана Лидс, таа можи тим 2 да оди, Мурџо е во слободен пад со Тотенхем ама имаат играчи реално во нападот, Кејн, Сон, би требало гг3+ да оди лагано.

Виљареал и Леванте исто, фаворит на хартија Виљареал а реално не знаат кај тераат со Емери, Леванте е незгодна екипа, слабо играат во гости ама барем до нерешено можат да се докопаат.

Реал и Селта, Реал ќе игра без Рамос вечерва а без него имаат катастрофални статистики, лидер му е во тимот и одбраната без него е попара, Селта зеде замав имаат играчи да ги изненадат вечер, тим 2 1+ е 1.63, според мене поклон со оглед на формата на Селта.

А да, и Штутгарт можи да се проба со Лајпциг нешто, 1х или тим 1 2+

Tenerife : Real Madrid 2, Zaragoza : Betis 1, Baskonia : Andora 1, Iraklis: Larisa 1

ako ja najdete nekade alba - baern vo lokalnite, kosarka, za 2ka na 1.8-1.9,
igrajte ja, padna online na 1.55 naednas

Бетис-Севиља 6.5+ жолти картони 1.99
Цел ден чекав Спортлајф да извадат коефициенти за картони, не дадоја за ниедна утакмица. Племето да му го изнаебам. Последните месец дена и повеќе само тоа играм, картони во Италија/Шпанија/Франција.

Брага 2ка во живо и гостин над 0.5 и над 1.5 на поситно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom